TV premijera

EPSKI ZAVRŠETAK Vraćamo se na na mjesto zločina gdje je sve krenulo po zlu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovoga puta, ekipa se vraća na svima poznato mjesto zločina, gdje je sve počelo – Las Vegas.

Nova TV svojim gledateljima premijerno donosi treći, ujedno i posljednji nastavak humoristične sage 'Mamurluk 3' koja prati skupinu otkačenih, mamurnih prijatelja u još jednoj ludoj avanturi.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Filmovi u kojima scene seksa NISU odglumljene

Ova filmska uspješnica nominirana je za najomiljeniji film na 'People's Choice Awards', a urnebesni Zach Galifianakis zaradio je nominaciju za najboljeg međunarodnog glumca na dodjeli nagrada 'Jupiter Awards'.

Radnja filma

Prošle su dvije godine otkad je svima dobro poznata skupina prijatelja za dlaku izbjegla katastrofu u Bangkoku. Ovoga puta, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) i Doug (Justin Bartha) vode sretne živote. Drugim riječima, svi su sretni osim Alana (Zach Galifianakis). Alan još uvijek traga za svojom srećom i osjećajem da vodi svrhovit život, pa prestane uzimati lijekove i odaje se svojim prirodnim impulsima. Na ostatku ekipe je da mu pomognu prebroditi životnu krizu, pa odluče krenuti na još jedno putovanje, i to u grad gdje je sve započelo – u Las Vegas.

Komedija je tijekom prvoga vikenda prikazivanja u kinima samo u SAD-u zaradila preko 41 milijun dolara.

Todd Phillips, glavni 'krivac' za ovaj serijal filmova, redatelj i scenarist, o zadnjem nastavku je rekao: ''Sada idemo prema epskom završetku priče koja vodi Phila, Stua, Alana i Douga te Chowa južno od granice i nazad na mjesto zločina u Las Vegas, gdje je inicijalno sve krenulo po zlu. Bit će puno akcije, a vidjet ćemo i pljačku i ludo putovanje, a bit će tu i elemenata misterije. Nekako će se sve spojiti u smislenu cjelinu i doći do kraja koji se čini logičnim na neki jedinstveni način.''

Ne propustite posljednje putovanje odvažnih prijatelja čije loše odluke, mamurluk, kaos i očaj stvaraju nevjerojatne avanture. Ove nedjelje na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene