PREPOZNAJETE IH?

Ako pogodite tko su oni, vi ste genijalac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovakve ih ne bi prepoznali ni roditelji.

Ove nedjelje vidjet ćemo prve transformacije osmero natjecatelja treće sezone hit zabavnog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', a kao gostujući član žirija u prvoj epizodi, uz Sandru Bagarić, Gorana Navojca i Tome in der Mühlena, ocjenjivat će ih i pobjednik druge sezone showa, Saša Lozar. Još uvijek se sjećamo svih njegovih nevjerojatnih transformacija, no ovoga puta na binu će Saša stati, ''samo'' kao Saša te izvesti svoju pjesmu ''Za nas dvoje''.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabavni show Prva epizoda treće sezone 'Tvoje lice zvuči poznato' najgledaniji program dana

Ekipa showa koja je zadužena za šminku, frizuru i masku općenito, kao i kostime dala je sve od sebe da osmero natjecatelja nove sezone Žanamari, Lanu Jurčević, Hanu Hegedušić, Mattea Cetinskog, Fila Tilena, Damira Kedžu, Filipa Dizdara, Lanu Jurčević i Anu Maras Harmander transformiraju do ruba prepoznatljivosti.

Za njihove vokalne transformacije pobrinule su se Ivana Husar i Martina Tomčić. O koreografiji i savršenom plesnom pokretu po uzoru na izvođače koji se imitiraju brinuo je Igor Barberić, dok je pobjednik prve sezone Mario Petreković kao njihov dramski trener pomogao natjecateljima da se još više približe originalu. Kako je to kome pošlo za rukom saznat ćemo već u prvoj epizodi koja će polučiti i prvog pobjednika, a pobjedom će biti osigurana i prva od donacija humanitarnoj udruzi prema odabiru najboljeg natjecatelja nedjeljne emisije.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Hana postati Mladen Grdović, Žanamari izvesti neki od hitova Bijelog dugmeta, Filip Black Eyed Peasa, a Fil TIlen Modern Talkinga. Ana Maras proći će i iskustvo mijenjanja boje kože pa će postati Gloria Gaynor, Damir Kedžo će zapjevati, ali i izgledati kao Britney Spears, Matteo će pokušati 'skinuti' Danijela Popovića, a Lana će se zasigurno dobro zabaviti imitirajući Shakiru.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene