Mini koncert

Filip Dizdar vraća nas u doba legendarnih The Beatlesa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivši natjecatelj showa Ivan Šarić ulazi u ulogu žirija.

Stand-up komičar Ivan Šarić dobro zna kako je to biti natjecatelj ovog zabavnog, ali i zahtjevnog showa, pa dolazi kao moralna potpora i četvrti član žirija u ovotjednoj emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Pogledaj i ovo showbuzz Filipe kupio si nas ČOVJEK ZVAN MULTITALENT Toliko ih je oduševio da je Sandri mogao i haljinu skinuti

"Ovo stvarno nije jednostavno, gledatelji vide tri minute nastupa, ali to je tjedan dana ginjenja'', prisjetio se Ivan prošle sezone hit showa Nove TV. Kakav će Ivan biti kao član žirija i hoće li i njega netko gađati cipelama kao što je on gađao žiri u jednoj od epizoda u drugoj sezoni kada je bio natjecatelj, saznat ćemo ove nedjelje.
Filip Dizdar nas vraća u doba legendarnih The Beatlesa, a otpjevat će nekoliko pjesama ove skupine. ''Hey Jude'', ''Can't buy me love'' i ''A hard days night'' pjesme su koje će Filip otpjevati kao Paul McCartney, a ovaj natjecatelj nije skrivao oduševljenje ovotjednim zadatkom: ''Odrastao sam na Beatlesima, čast mi je pjevati njihove pjesme.''

Fil Tilen opet ulazi u ulogu jedne poznate pjevačice, a ovoga puta radi se o Renati Končić Minei, koja je i sama prošla jedinstveni lift showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Nastup Fila Tilena odvest će nas u sam početak Mineine karijere pa ćemo se tako prisjetiti njenog hita iz 1995. godine ''Vrapci i komarci''. ''Otkada sam saznao za Mineu, neko proljeće se budi u meni. Veselim se još jednoj ženskoj transformaciji'', izjavio je Fil Tilen ususret petoj emisiji showa.


''Obožavam Pink. Najteže mi je spojiti pjevanje i tu koreografiju koja je brutalna'', izjavila je Ana Maras koja se nakon Thompsona vraća u ženski lik. Ana je za ovu transformaciju i izvedbu pjesme ''Try'' prošla zahtjevne plesačke probe, a kako će se uskladiti sa svojim plesačkim partnerom vidjet ćemo ove nedjelje. "Ovo mi je najteži zadatak u životu", izjavljuje Ana.

Fergien spot dočarat će nam Žanamari koja otkriva: "Ima jako puno koreografije i vokalno je dosta zahtjevno". Hana Hegedušić postaje reper Pitbull, Damir Kedžo odmara na kauču, a hoće li mu jokerova Tina Turner donijeti dovoljno bodova tek ćemo vidjeti. Matteo Cetinski postaje još jednom plavuša, a nakon Madonne sada je na redu Jelena Rozga, a u suprotan spol transformira se i Lana Jurčević koja će imitirati stasom i glasom Halida Bešlića.

Ne propustite novu emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene