Godine brzo prolaze

Tko bi rekao da joj je već 6 godina! Toliko je prošlo od smrti njezine slavne majke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna starleta Anna Nicole Smith tragično je preminula 2007. godine te iza sebe ostavila malenu bebu - djevojčicu. Njoj je danas šest godina i veoma liči na svoju majku.

Dannielynn Birkhead pojavila se jučer na tradicionalnoj 139. utrci konja Kentucky Derby u Louisvilleu sa svojim ocem Larryjem koji je dobio skrbništvo nad djevojčicom nakoj Annine smrti. Kao i prošle godine na istom natjecanju, otac i kći su zasjenili sve prisutne.

Naravno, najveći šarmer bila je upravo šestogodišnjakinja koja nevjerojatno liči na svoju preminulu majku.

Pogledaj i ovo Ava Sambora (Foto: Instagram) Kao jaje jajetu! Plavokosa ljepotica sve više sliči na slavnu majku u mlađim danima, a nešto je bome pokupila i od oca

>> Kći Anne Nicole Smith počela karijeru gdje i slavna starleta!

Krajem prošle godine Dannielynn je snimila i svoju prvu reklamu i to baš poput svoje majke za brand 'Guess'. Očito je kako joj majka veoma nedostaje jer je kopira po pojavi i po ponašanju. Mora se prizati da je veoma samouvjerena ispred kamere.

'Dannielynn želi biti poput majke. Kopira njezino ponašanje. Mislim da je to način na koji pokušava odati počast svojoj majci na svoj poseban način', izjavio je Larry krajem prošle godine za Good Morning America.

Podsjećamo, Anna Nicole Smith bila je reality zvijezda i playboyeva zečica koja je u 39. godini života pronađena mrtva u hotelskoj sobi na Floridi. Kao službeni uzrok smrti proglašeno je predoziranje lijekovima.

Njezina smrt uslijedila je nakon smrti njezina 20-godišnjeg sina Daniela Smitha šest mjeseci ranije odnosno tri dana nakon što je rodila malenu Dannielynn. Daniel je preminuo također nakon predoziranja tabletama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene