'Još gorim od tebe'

Teška industrija uskoro na Zagrebačkom festivalu - 'San se i ostvario'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Teška industrija na Zagrebačkom festivalu izvest će svoj hit 'Još gorim od tebe'.

1. Uskoro nastupate na 62. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 16.01., u Zagrebu. Sa kojom pjesmom će te nastupiti i kako teku pripreme za nastup?

Pogledaj i ovo Zagrebački festival - 3 ''Imao sam 10 godina...'' Miljenik Hrvatica otkrio trenutak kad je odlučio postati glazbenik: ''Slušao sam Tošu i imao sam osjećaj kao da smo se povezali na duhovnoj razini''

Teška industrija nema praksu nastupanja na sličnim manifestacijama, ali ovaj pozitivni pomak sa Zagrebačkim festivalom učinio je da smo se prijavili i izborili plasman u tako jakoj konkurenciji... Izvodimo pjesmu našeg gitariste Vedada Hadžiavdića, 'Još gorim od tebe'. Ovih dana imamo intenzivne probe i sve teče po planu. Veselje je nastupiti 'In live u živo'.

Damir Kedžo na Zagrebačkom festivalu: 'Čekao sam ovakvu pjesmu godinama'

2. Zagrebački festival prošle godine unio je velike promjene te napravio veliki korak naprijed u organizaciji, scenografiji, režiji i produkciji. Što vama osobno znači nastup na ovom festivalu?

Kao dijete sam obožavao gledati na TV festivale 60.tih i 70.tih taj festival je bio zaista najbolji u bivšoj drzavi. Jako sam želio jednom i zasvirati na njemu. I evo moj dječački san se i ostvario. Naravno od prošle godine desio se izuzetan pomak u svim pogledima, a ponajprije u kvaliteti pjesama i izvođača. I zato smo tu i dajemo mu podršku.

3. Pjesme festivala postigle su također i veliki uspjeh na službenoj nacionaloj listi HRTOP40.Da li vam je drago da su pjesme prepoznate kod slušatelja i publike koja je najbitnija?

Mislim da bi ga mediji i radio stanice mogli malo i više pratiti, ali i ovo je već jako puno u odnosu na druge slične manifestacije.

4. Na čemu trenutno radite, neki novi projekti i koji su vam planovi za 2015. godinu?

Nakon uspješnog slavljeničkog koncerta u Lisinskom 2013. god. kad smo obilježili 40 godina, ukazala se želja da slične koncerte napravimo u Ljubljani,Beogradu, Skoplju, Podgorici, Novom Sadu i Sarajevu...Paralelno ćemo na proljeće izdati novi autorski album na kojemu će se naći i ova pjesma. I naravno od svega što najviše volimo su svirke i samo svirke pred našom vjernom publikom koje nije tako malo. To se potvrdilo i za doček 2015. godine u Livnu, kada je na -15 gradski trg bio potpuno ispunjen. Ako se po jutru dan pozna čeka nas još jedna uspješna godina...
I na kraju drago nam je što sudjelujemo na ovogodišnjem Zagrebačkom Festivalu, i nije skromno ako kažemo da imamo želju i pobjediti :)
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene