Beckhamovi uživaju

Tatine puse pred kamerama! Zar nisu preslatki?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham uživa u svojim slobodnim danima, a sada kada više nije aktivan na terenu, svoje vrijeme najradije provodi sa svojom mezimicom Harper.

Nogometaš David Beckham pravi je obiteljski čovjek. I dok je na prijašnjim utakmicama bio sa suprugom Viktorijom i sinovima, malena Harper sada je dovoljno velika za gledati utakmice na stadionu.

Pogledaj i ovo Tom Cruise nastao je pravi metež! Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

Cijela obitelj uputila se na hokejašku utakmicu u Los Angeles između Los Angeles Kings i San Jose Sharksa. Na velikim stadionima popularne su takozvane 'KissCam', kamere koje na poluvremenu 'love' lica u publici, a kada se zaustavi na nekom paru, taj se par mora i poljubiti pred svima.

>> Beckham nije skrivao suze, Victoria i djeca ga bodrila s tribina

Taj zadatak nije teško pao Davidu, pa je pusicama obasipao svoju mezimicu Harper koja se smješkala i pokazivala prstićima prema velikom ekranu. Cijela obitelj je bila odlično raspoložena, a i Victoria se malo odmorila od posla pa se pridružila svojim najdražima na utakmici.

David Beckam otišao je u nogometnu mirovinu sa 38.godina, sada ima više vremena za obitelj, ali i mnoge druge svoje poslove.


Cute: David Beckham kisses daughter Harper on... by Zoomin_Canada

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene