Kamere sve vide

Michelle se nije mogla suzdržati – okrenula očima dva puta!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Obama je i dalje glavna tema razgovora. No ne samo on, u fokusu su i mlađa kćer Sasha koja je uhvaćena u zijevanju, a ni Michelle očito nije sjela svečana večera...

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Iznenadit ćete se! IMA DOBAR RAZLOG Otkriveno zašto Obamina kći nije bila na oproštajnom govoru

Barack i Michelle Obama na svečanoj su večeri sjedili do kongresmana Ohia Johna Boehnera. Očito Prvoj dami nešto nije odgovaralo pa je okrenula očima – dva puta. Kamerama ništa ne može promaknuti, pa je tako i taj trenutak postao viralan i komentiran na društvenim mrežama.

Iako nije uhvaćeno o čemu je bila riječ jer nisu bili postavljeni mikrofoni na licu mjesta, mora da je jako zasmetalo Michelle. U američkim medijima se nagađa što je potaknulo 'okretanje očima'. Nekima je bilo simpatično, dok su drugi tražili znakove ima li u tom postupku nekih netrepeljivosti među političkim kolegama.

Ceremonija inauguracije trajala je satima, zatim službeni govor ponovno izabranog američkog predsjednika, pa gosti, blagoslovi, … sve to je bilo previše i Sashi, Michellinoj i Barackovoj 11-godišnjoj kćeri.

>> Trenutak koji su svi komentirali! Ma što je to pokušavao?

Na stotine tisuća ljudi pratilo je Obamin govor u Washingtonu, pa tako ni zijevanje nije moglo proći nezapaženo.

Obaveze 'odraslih' Sashi inače ne padaju preteško, poslušna je i prati sve što joj roditelji govore, no izgleda da joj je sve to ipak bilo malo previše.

>> Pogled pun ljubavi rezerviran samo za jednu ženu!

Njezin tata, američki predsjednik, bio je pred mikrofonom i govorio je Amerikancima o važnosti edukacije i zajedništva. 'sada moramo, više nego ikada prije, raditi zajedno, kao jedna nacija', rekao je Barack a u tom trenutka Sasha se nije mogla suzdržati i zjevnula je! Kamere su uhvatile taj trenutak, a za taj čas je postala viralna i komentirana na društvenim mrežama. Mnogi joj nisu zamjerili…. Mlada, je još stigne naučiti!

Mali gafovi su zasjenili cijelu ceremoniju, te se upravo njima u američkim medijima pridodaje dosta velika pozornost. Što vi mislite, ima li skrivenog značenja u 'okretanju' očima ili pak zijevanju?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene