Ljubio je i grlio

Svojoj lijepoj supruzi nije odolio ni na crvenom tepihu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je većina slavnih suzdržana kad je u pitanju pokazivanje osjećaja u javnosti, ovaj slavni ljepotan je ipak ponešto drugačiji.

Hollywoodski glumac Robert Downey Jr bio je toliko razdragan na londonskoj premijeri trećeg nastavka Iron Mana da je na crvenom tepihu bez imalo ustezanja grlio i ljubio svoju suprugu Susan Downey, 39-godišnju filmsku producenticu s kojom je u braku osam godina i s kojom ima jednogodišnje dijete.

48-godišnjak koji u najnovijem hitu glumi Tonyja Starka, poznatog kao Iron Man, elegantan je i bogat upravo kao i lik kojeg tumači. Za glumu u ovom trećem nastavku popularnog filmskog serijala dobio je čak 50 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Kanye West javno ga prozvao Kanye West razbjesnio legendarnog Ozzyja Osbournea: "Ne želim imati ikakve veze s tim čovjekom!"

>> Prvi pogled na Iron Man-a: 'Čini li čovjek odijelo ili odijelo čovjeka?

U filmu Iron Man 3
briljantni industrijalist Tony Stark/Iron Man suočava se s neprijateljem koji ne poznaje granice. Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov osobni život, on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. Na svakom koraku avanture njegova hrabrost biti će testirana, a kada se nađe prislonjen uza zid, Stark će morati preživjeti koristeći svoje vlastite inovacije, osloniti se na svoju ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži.

Dok se bori za vlastiti povratak, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajno proganjalo: čini li čovjek odijelo ili odijelo čini čovjeka?

Produkcija filma započela je 25. svibnja prošle godine u gradu Wilmington (država Sjeverna Karolina) dok su gotovo sve scene s glavnim negativcem Mandarinom (kojeg u filmu tumači dobitnik nagrade Oscar Ben Kingsley) snimane u Miamiju. Jedna od najvećih zanimljivosti vezanih za snimanje filma svakako je i pronalaženje mladog glumca Tyja Simpkinsa kojega je nakon audicije osobno nazvao Robert Downey Jr. i obavijestio ga da je dobio ulogu u filmu.

Pored glavnog junaka i glavnog negativca koje su odglumili već spomenuti Robert Downey Jr. i Ben Kingsley u filmu su glavne uloge ostvarili i Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Jon Favreau, Guy Pearce, Paul Bettany i Rebecca Hall.

Iron Man u hrvatska kina dolazi 25. travnja ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene