Razglednica

Kamera iza scene: Pogledajte neviđene snimke ljepotica koje se natječu za Miss Hrvatske

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miss Hrvatske je pred nama! Pogledajte još jednom sve kandidatkinje i odaberite najljepšu.

Prisjetimo se još jednom finalistica Miss Hrvatske 2017. kroz razglednice čiju produkciju potpisuje kreativni tim Direkcije Miss Hrvatske. Autor i redatelj razglednice je Nikola Klobučarić, a direktor fotografije Danijel Kovačević.

Pogledaj i ovo Tea Mlinarić (FOTO: Instagram) šteta Ništa od krune: Miss svijeta postala Indijka, naša Tea završila na 28. mjestu

Kamera jednostavno voli ove djevojke pa je bilo pravo zadovoljstvo predstaviti ih filmskim jezikom. Svaka finalistica dobila je priliku prikazati sebe i svoje afinitete pa su djevojke portretirane u različitim ambijentima. Tako smo dobili originalne kreacije koje govore puno više od samo lijepih portreta: od gitaristice, ritmičke gimnastičarke, mažoretkinje pa sve do slikarice, čak i boksačice. Djevojke su snimane na raznim lokacijama u Vinkovcima, a kamera ih je pratila i iza scene, u šminki i garderobi, gdje inače rijetko tko može zaviriti izjavio je Nikola Klobučarić, redatelj filmskih razglednica Miss Hrvatske 2017.

Pred nama je još jedan izbor za najljepšu Hrvaticu. Krajem ovog mjeseca, točnije 26. rujna, u Zadru se održava finalni izbor za Miss Hrvatske. 18 djevojaka sprema se punom parom kako bi na svečanom izboru zasjale u punom sjaju. Izravan prijenos pratite na portalu DNEVNIK.hr.

Djevojke su već sada osvojile srca nacije, a jedna od njih postat će i Miss Medija. Tko će se okruniti laskavom titulom Miss Medija, ovisi o vama, stoga sudjelujte u anketi OVDJE.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene