Jedva čekamo

SVE JE SPREMNO ZA PRVU EMISIJU 'SUPERTALENTA' UŽIVO

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne propustite pogledati nastupe polufinalista 1.svibnja od 20 sati na Novoj TV!

Nakon što smo kroz šest audicijskih emisija iz četiri hrvatska grada na posljetku i dobili 60 polufinalista Supertalenta, oni od ove nedjelje nastavljaju svoje natjecanje u emisijama uživo.

Pogledaj i ovo Liberty Barros, Supertalent Horor u Supertalentu! Ovu jezivu 15-godišnjakinju čudotvorno je izliječio njezin talent kojim sada tjera strah u kosti: "Najslađa djevojčica s najodvratnijim nastupom ikad!"

Polufinalisti započinju borbu za naklonost publike, ali i naklonost žirija kroz narednih 6 polufinalnih emisija. Naime, u svakoj polufinalnoj emisiji, koju će gledatelji Nove TV imati priliku pratiti uživo iz zagrebačkog studija, svoju priliku za finale showa imat će deset točaka, a samo dvoje najboljih proći će dalje. Ona točka koja u svakoj od polufinalnih emisija osvoji najveći broj glasova publike odlazi direktno u Finale Supertalenta. Sljedeće dvije točke s najvećim brojem glasova publike stat će pred žiri koji će odlučiti koja točka će kao druga ući u Finale. Dvanaest točaka koje će se tijekom polufinalnih emisija izboriti za prolazak dalje, u velikom Finalu 12. lipnja borit će se za pobjedu i osvajanje vrijedne novčane nagrade od 200 tisuća kuna i prestižnu titulu 4. hrvatskog Supertalenta!

Među prvima koji će probiti led u prvoj emisiji Supertalenta uživo bit će između ostalih i spoj Kolumbije i Bibinja, odnosno Xiomara Ratković i Kristina Lisica iz udruge Circo Art iz Zadra. Ove umjetnice naklonost žirija stekle su svojim cirkuskim tehnikama na visećoj špagi, a koje će nove cirkuske tehnike pokazati uživo, vidjet ćemo ove nedjelje. Saznat ćemo također što će novoga pripremiti i imitator Michaela Jacksona, Čileanac Miguel Concha Carrasco, dvojica najmlađih breakdancera 'Malci' Leon i Lukas, te otkačene umirovljenice iz Belišća Babe bez kočnica, koje su svojim zaraznim can-canom beskrajno zabavile žiri, gledatelje i publiku na osječkoj audiciji. Uzbudljivo će biti vidjeti i što će otplesati djevojke iz Hip Hop Housea, kao i hoće li ljubavni akrobatski par D&D Balance i ovoga puta biti u balansu. Hoće li Beta Sudar koju je Martina prozvala hrvatskom Jessie J. proći dalje ili će joj veliku konkurenciju predstavljati simpatični mladići iz dua Dos Guitarras, ostaje nam vidjeti. Za emisiju uživo spremna je s novim trikovima i Lana Kovačić koja će binu podijeliti sa svojom kujicom Vicky. Talent imitiranja zvukova automobila na audicijama je uspješno prezentirao Mihael Prelac, no je li to dovoljno za prolaz u finale, tek ćemo vidjeti.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene