KAKVA BOMBA

NAJLJEPŠA GUZA BRAZILA Oslikala golo tijelo

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Brazilska Mis Bum-Bum Suzy Cortez slikala se gola i na taj način pozvala ljude da se u što većem broju dođu u Rio na Olimpijske igre.

Radost ususret Olimpijskim igrama sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je i brazilska Miss Bum-Bum Suzy Cortez. Počastila je fotkama njezinog obnaženog tijela kojeg je ukrasila body paintingom.

 

A photo posted by SUZY CORTEZ ️️ PERFIL OFFICIAL (@suzycortezmiss) on

Pogledaj i ovo Shakira i Gerard Pique Spomenula i pjevačicu! Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

Ljepotica se ne libi objavljivati svoje fotografije u oskudnim odijevnim kombinacijama, a ovaj put se odlučila skinuti do kraja. Na tome su joj zasigurno zahvalni njezini obožavatelji koje je na ovaj način pozvala da se u što većem broju odazovu u Rio na Olimpijske igre.

 

Faltam 33 Dias para as Olimpíadas Rio 2016 #olimpiadas #olimpiadas2016 #bodypaint

A photo posted by SUZY CORTEZ ️️ PERFIL OFFICIAL (@suzycortezmiss) on

Dugokosa ljepotica na svojim zamamnim oblinama iscrtala je simbole Olimpijskih igara, a sigurni smo da će njezin potez promoviranja igara dati rezultate. 'Ponosan sam što su Olimpijske igre u mojoj državi. Zbog toga sam svima poklonila fotke. Moje tijelo je prava olimpijska baklja', ponosno je izjavila Suzy.

 

Represento com orgulho às Olimpíadas @rio2016 no mundo, por isso fiz essa homenagem com uma linda pintura corporal da marca maior a #TochaOlímpica #SuzyCortez #MusadasOlimpíadas #Rio2016 #PinturaCorporal

A photo posted by SUZY CORTEZ ️️ PERFIL OFFICIAL (@suzycortezmiss) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene