Sati treninga i truda!

ZBOG NJIH SE STISNUO ZLATNI GUMB! Transform Crew: 'Ovakav uspjeh nismo očekivali!!!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U trećoj epizodi Supertalenta po drugi put je stisnut zlatni gumb! Saznali smo sve o ekipi Transform Crewa. Koliko su radili za ovaj uspjeh, provjerite u velikom intervjuu.

Transform Crew potpuno su razoružali žiri Supertalenta! Mislav Čavajda stisnuo je, uz pomoć ostalih članova žirija, ZLATNI GUMB. Sjajnim plesom ova plesna skupina iz Zagreba tako ima izravnu ulaznicu u polufinale showa. Ovo su drugi polufinalisti Supertalenta.

Pogledaj i ovo showbuzz Talentirani Petar SVAKA ČAST Znate li što je pobjednik Supertalenta radio dan nakon pobjede?

OVDJE možete upoznati prvu polufinalisticu Supertalenta.

U intervjuu su nam otkrili koliko je oduševljenje kada u showu dobijete ovakvo priznanje. 'Osjećamo se fenomenalno, jako smo uzbuđeni i ponosni! Mislav je naglasio kako ovu sezonu Supertalenta obilježavaju odlični plesni nastupi, te nam je posebna čast što smo u tako žestokoj konkurenciji uspjeli dobiti zlatni gumb', kaže ekipa Transform Crewa.

Ovakav uspjeh, ipak, nisu očekivali! 'Trudili smo se, imamo vjere u sebe te smo se nadali da će se naš nastup svidjeti žiriju i publici. Zlatni gumb ipak nismo očekivali, to bilo jako lijepo iznenađenje', dodali su. Istaknuli su i da poštuju sve članove žirija, ali i da im je posebno drago što je zlatni gumb stigao od Mislava Čavajde, koji je osoba sa velikim scenskim i glumačkim iskustvom. 'Najvažnije nam je da uvijek na pozornici damo sve od sebe i nadamo se da ćemo uspjeti prenijeti svoju pozitivnu energiju na publiku i žiri te da će uživati i u našem idućem nastupu', rekli su kada smo ih upitali čemu se nadaju u nastavku showa.

Velika ljubav prema plesu dovela ih je do svjetskog natjecanja natjecanju World Dance Masters 2016, u žestokoj konkurenciji od nekoliko tisuća plesača iz čak 55 zamalja. Ova velika čast rezultat je, kažu, ljubavi, mootivacije i rada. 'Plesači u našim natjecateljskim grupama treniraju otprilike 10 sati tjedno, a to se popne i na 15 kada su u tijeku pripreme za natjecanje. Ozbiljnijih ozljeda za sada na svu sreću nije bilo. Treninzi su oblikovani planski, radi se i na njihovoj kondiciji, snazi i izdržljivosti, a sportski ritam mora pratiti i redovita i odgovarajuća prehrana te je mogućnost ozljeda svedena na minimum', kažu ovi veliki plesači.

Pred njima je polufinale Supertalenta, ali i svjetsko natejcanje! Osim toga, pripremaju za 18.06. i svoju godišnju plesnu produkciju u Dvorani SC-a u Zagrebu. Poručuju svima da će tu biti i ponekih iznenađenja! Transform Crew, ako možete, iznenadite nas! Nitko se neće buniti!

 Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene