Jedva čekamo

Smijeh, suze i oduševljenje – najzanimljivija sezona je na vratima!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnogi kandidati nisu se prijavili sami, već su za njih to učinili drugi - trema i nesigurnost učinili su svoje.

Split, Rijeka, Zagreb i Osijek pokazali su nam svoje Supertalente. Tristotinjak kandidata svih dobnih skupina hrabro je stalo pred žiri. No ipak, strah od kamera, trema, znojni dlanovi i jaka konkurencija krivci su za nesigurnost mnogih natjecatelja, no svi oni ipak su našli način da hrabro stanu na kazališne daske. Da bi smanjili nervozu kandidati su se neprestano uvježbavali za nastup, a bilo je tu čak i meditacije, dubokog disanja i puno međusobne podrške.

Pogledaj i ovo OŠ Novska, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Kad i frajeri zaplaču Fabijanu su suze tekle niz lice, Ridjanu su trebale maramice, a emocije su preplavile i Bilmana: "Došli ste u zadnje pore naših tijela...''

Pjevači i pjevačice najviše su strepili zbog kritika Danijele i Martine, dok su plesači bili nervozni zbog Mislava. Oni najopušteniji odlučili su doći na Supertalent samo zbog zabave i novog iskustva, a jedna od njih je Marina Škof. Mlada zagrepčanka bori se sa teškom bolesti koja joj slabi mišiće u tijelu, no odlučila je da zbog te prepreke neće odustati od svojih snova. Posljednjih osam mjeseci bavi se hula hoopom, pa je svoje umijeće samouvjereno predstavila žiriju.

„Nisam došla pobijediti već inspirirati ljude koji trebaju poticaj da krenu dalje“, kaže nam Marina. Upravo zato ona je prije i za vrijeme svoje točke djelovala mirno i samouvjereno, a to je poželjela i drugim kandidatima. „Riješite se svih prepreka i živite do daske, jer imamo samo jednu priliku koja se ne propušta“.

Mnogi kandidati nisu se prijavili sami, već su za njih to učinili drugi - trema i nesigurnost učinili su svoje. No zato su tu njihovi prijatelji i obitelj, koji su odlučili uzeti stvar u svoje ruke i omogućiti im nastup na Supertalentu. Ovakav scenarij dogodio se mladoj vizualnoj umjetnici i pjevačici iz Zagreba, koja se šokirala kada joj je stigao poziv na audiciju. Iako joj ovo nije bio prvi put da pjeva pred brojnijom publikom, trema je uvijek prisutna. Stručan žiri, kamere i opasna konkurencija ipak su dobar recept za lagano preznojavanje prije nastupa, no tu su opet uskočili oni koji su je i „uvalili“ u cijelu priču. „Da samnom nisu prijatelji koji me cijelo vrijeme bodre i nasmijavaju, možda bih se okrenula i jednostavno otišla kući, jer ovdje je puno pjevača koji su jednostavno fantastični“, priča nam obožavateljica bluesa i soula.

Dio natjecatelja nema nikakav problem sa nervozom i nastupima, pa su vrlo lako našli put do srca žirija i publike. Bećarski sastav „Slavonske duše“ bili su pravi zabavljači koji su prije nastupa ohrabrivali druge kandidate plesom i pjesmom. Ovi veseljaci možda su i glavni krivci zbog opuštene atmosfere u osječkom kazalištu. Otkrili su nam da se za nastup nisu uopće pripremali, već su na Supertalent došli ravno iz noćnog izlaska, baš kao pravi bećarci. Stihovi „Supertalent – emisija prava, tko ga gleda ne boli ga glava“ namamili su Marija Petrekovića da se popne na pozornicu i zapjeva s dečkima, pa su zajedno prenjeli su dobru energiju i atmosferu.

No bilo je tu razočaranja i suza. Mnogi kandidati odmah su dobili četiri iksa, a neki su se morali suočiti sa iskrenim i ne uvijek pozitivnim razmišljanjima žirija. Tako je Martina nakon jednog nastupa rekla da bi joj dobro došao apaurin, a bilo je i onih čije su izvedbe podsjećale na „mlaku kavu“.

Kome je trema preuzela nastup, a tko je raspametio publiku i žiri, saznajte uskoro na programu Nove tv. Emocija, uzbuđenja i talenata sigurno neće nedostajati!


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene