Zvijezda Supertalenta

Što bi tek na ovo rekla Martina? Pogledajte snimke s nastupa seksi tweerkerice Sarah

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sarah Seifert privukla je pozornost cijele Hrvatske. Martina Tomčić nije bila nimalo sretna tweerkanje, a što bi tek rekla kad bi vidjela njen profil na Instagramu?

Sarah Seifert privukla je pozornost cijele Hrvatske kada je u Supertalentu pokazala svoj neobičan talent - tweerkanje. Raspravu je pokrenula odmah među članovima žirija pa je, primjerice, Maji Šuput bila sjajna, dok je Martina Tomčić u nastupu mlade Vukovarke vidjela "poziv za parenje".

Pogledaj i ovo Maja Šuput baz obzira na to gdje ste Maja Šuput i Martina Tomčić znaju gdje će biti ove subote, a pozvani ste i svi vi: "Bilo bi lijepo da se svi okupimo!"

Martina je stoga stisla X, rekavši da svoje dijete nikad ne bi podržala u ideji da se bavi takvim hobijem. Ne znamo što bi Martina rekla kada bi vidjela Instagram zgodne Sare. Osim provokativnih, minijaturnih kombinacija tu su i snimke s njenih nastupa. Svugdje je, jasno, u prvom planu njena stražnjica, a pratiteljima se to jako sviđa.

Sarah i njena stražnjica najvjerojatnije neće na duge staze zabavljati Hrvatsku. Naime, nakon završetka škole, Seifert planira preseliti u Irsku te se nastaviti baviti plesom. Otkrila je to u svom intervjuu za DNEVNIK.hr

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

 

 

 

 

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene