Jako zabavno

ŽELJELI SU OSVOJITI SVIJET Njihov je talent postao HIT na internetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su osvojili publiku. Internet ih obožava, ali nisu uspjeli postati Supertalent.

Supertalent prepun je zanimljivih i neobičnih natjecatelja, a svatko od njih ima svoje razloge za dolazak u show. No nerijetko se pojavljuju oni čiji su talenti pomalo upitni, no oni su ionako došli samo da bi dobro zabavili sebe i publiku dok ih za komentare žirija i nije baš bilo briga. Neki od njih osvojili su publiku, dok sa žirijem nije baš sve išlo po planu.

Pogledaj i ovo OŠ Novska, Davor Bilman, Supertalent davor s gustom, smeđom kosom Evo kako je Bilman izgledao dok je bio mlad, odmah ćete uočiti jednu veliku razliku u odnosu na danas!

Zasluženo prva na popisu nalazi se Lorraine Bowen. Ekscentrična profesorica glazbe samouvjereno je stala pred žiri britanskog Supertalenta, no cijelo vrijeme nije skidala smješak s lica. Kad je krenula pjevati i svirati, činilo se kao da je samoj sebi sve smješnija i smješnija, pa su tri člana žirija odlučili prekinuti njen nastup. No publika se sve bolje i bolje zabavljala, a na samom kraju sljedilo je veliko iznenađenje – posljednji član žirija odlučio je Lorraine poslati direktno u finale.

Dustins Dojo ime je komičarskog karate dua, a dečki su najbolji primjer da se o ukusima ne raspravlja. Na američkom Supertaletu uspjeli su podijeliti i publiku i žiri – jer dok su se jedni odlični zabavljali na njihov karate show, drugima nije bilo jasno što bi zapravo trebalo biti smješno. No član žirija Howard Stern jako je dobro znao zašto se od srca smije, pa su i ovi dečki zaradili zlatni gumb i direktan odlazak u finale.

Kad je Gunnar Holma stigao na pozornicu švedskog Supertalneta, nitko nije mogao ni pomisliti što slijedi. Gunnar je izveo svoju verziju pjesme „Sexy and I know it“ , a žiri nije bio oduševljen. Zaustavili su ga u samom početku, no on se i dalje neumorno derao i skakao. Gunnar je na kraju ipak sve dobro nasmijao, što zbog načina pjevanja i plesa a na kraju i zbog svoje zanimljive odjevne kombinacije.

Na Brett Domino Trio publika je doslovno vrištala. Prvi x dobili su već nakon prvih nekoliko minuta, no publika ih je ohrabrivala iz sveg glasa. Troje mladih glazbenika izveli su nesvakidašnju verziju Jacksonove pjesme „Beat it“ i to u lo-fi verziji. Iako nisu ostvarili veći uspjeh na britanskom Supertalentu, danas su jako popularni na youtubeu, gdje ih i dalje prati vjerna publika.

Neki su na Supertalnetu odlučili predstaviti svoj alter ego. Zubar Adam Gitlin predstavio se kao knjižničar Eugene, a publici i žiriju došao je predstaviti svoju strast prema pisanoj riječi. Zbog neuglednog izgleda i još gorih zubiju, nitko nije imao pojma tko se zapravo krije iza povučenog knjižničara. Eugene/Adam irecitirao je svoju odu Supertalentu.

Sve o Supertalentu i brojne zanimljive video priče možete pogledati OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene