Dječak magnet

Oduševio na Supertalentu, a ima i još jedan dar: "Stavi rukicu na bolno mjesto i počne se znojiti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan je najprije počeo s manjim stvarima koje je pokušao prisloniti na sebe, a one su se zadržavale. S vremenom je prešao i na veće. Svojim talentom zadivio je žiri Supertalenta.

Dječak magnet, poznatiji kao Ivan Stojiljković, oduševio je žiri Supertalenta pri pokazivanju svog talenta. 12-godišnjak iz Koprivnice vlastitim tijelom privlači metal, a talent je otkrila njegova baka kada mu je bilo šest godina. Ivan je najprije počeo s manjim stvarima koje je pokušao prisloniti na sebe, a one su se zadržavale. S vremenom je prešao na sve veće, a sada može na sebi držati oko 20 kilograma metala.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Ivanovim talentom svi su oduševljeni, pa su ga krenule snimati čak i strane televizijske ekipe. Kada se to događalo, Ivan još ničeg nije bio svjestan, kaže nam njegova mama Snježana. "Kad su ga snimale strane ekipe, nije on toga bio svjestan, bio je premali i zaigran. Nije znao da se to događa, njemu je sve to neobično", priča majka simpatičnog dječaka.

Budući da smo čuli da Stojiljković čak i liječi, zanimalo nas je je li to točno. "Da, to je točno, no time se još ne bavi puno. Malen je i ne želimo ga opteretiti pa pomaže pri boljkama nama u obitelji. Pomaže u svemu. Stavi rukicu na bolno mjesto i počne se znojiti, osjeti žarenje. Tada je osobi kojoj pomaže puno lakše", priča mama talentiranog i neobičnog dječaka.

Na sebi može nositi i više od 20 kilograma metala, no obitelj pazi da to ne radi kako se ne bi ozlijedio. Kolege u školi su se, kaže mama Snježana, već navikli na njegov talent, iako im je u početku bilo neobično. Kad je u pitanju Supertalent, Ivan kaže: "Ma što bude, bude, bitno je sudjelovati!"

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene