Savršeno!

SUPERTALENT Kakvo rasturanje! Tomy postao četvrti polufinalist!!!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam najopsežniji članak o najgledanijem projektu. Na jednom mjestu donosimo sve nastupe.

Završena je peta epizoda najpoplarnijeg talent showa u svijetu - 'Supertalenta'. I večeras smo upoznali brojne sjajne talente, kojih je u Hrvatskoj zaista puno!

Pogledaj i ovo showbuzz MORATE POGLEDATI Virtuoz na staroj harmonici, zlatna ulaznica... BAŠ DIRLJIVO

Show je ovog puta otvorila glazbeno - scenska grupa 'Dodir', a naziv su dobili po hrvatskom savezu gluho-slijepih osoba. Došli su na Supertalent pokazati da znakovni jezik kroz ples i glazbu može dočarati svijet osoba koje ne mogu čuti i vidjeti. Uz njih je cijelo vrijeme i prevoditeljica znakovnog jezika, a Dodir je oduševio svojom točkom. 'Dragi naš Dodir, mislim da ste dodirnuli nešto jako zanimljivo. Mislim da znakovni jezik sam po sebi ima jedan koreografski potencijal, bilo bi mi zanimljivo vidjeti da u slijedećoj točki radite sa glazbom koja nema teksta, ali da vi koreografijom stvarate tekst. Mislim da ovakvu točku show još nije vidio, vi ste sjajno osvježenje', rekao je Mislav. Danijela je kratko rekla kako su riječi suvišne, a potom od prevoditeljice naučila kako se kaže 'volim te' na znakovnom jeziku. Dobili su četiri DA.

 

Nastup glazbeno-scenske grupe Dodir dirnuo je žiri u <3 i zasluženo su dobili prolaz. Njihov #SupertalentHR je zaista poseban i pun ljubavi, zar ne? :)

Posted by SUPERTALENT on 10. travnja 2016

Nakon Dodira, uslijedili su preslatki Malci - Leon i Lukas. Dečki kombiniraju gimnastiku i break dance. Leon ima sedam godina, dok Lukas ima deset. Koreograf im je Mario Vrbanec iz 'Brutale' - grupe koja se predstavila u četvrtoj epizodi Supertalenta. Oduševili su žiri, pa im je Danijela poručila da su genijalni, dok im je Martina nazvala preslatkima. 'Znate li koliko ste slatki? Toliko da se od vas dvojice može dobiti karijes', rekla je Martina. Dečki su dobili četiri DA.

 
#SupertalentHR - 10.4.2016

Igor i Rene vele da je njihovo vrijeme prošlo, a vrijeme ovih klinaca tek dolazi. #Malci su doslovce rasturili #SupertalentHR. Od 1 do 10 koliko su vam medeni Leon i Lukas?

Akrobatskim rock'n'rollom bave se Elena i Marko. 'On se šepuri umjesto da radi ono što treba', rekla je Elena Marku, te dodala da joj je bitniji ples od njegovog nogometa. 'Vi ste meni bili bombinčić', rekla im je Danijela, dok je Martina otkrila da joj se najviše svidjelo kakva je Elena šefica. Dobili su 4 DA.

 
#SupertalentHR - 10.4.2016.

#SupertalentHR Nisu li preslatki #ElenaiMarko, skoro kao kakao? ☺✋

Ljubavni par koji zajedno radi 'acrobalance' zaista su zanimljiva točka. D&D Balance naziv je pod kojim se kriju Dario Zvornik i Danijela Vrhovski. Zajedno su četiri godine, a upoznali su se na utrci, na kojoj je Danijela pobijedila. Zajedno treniraju, a uspjeli su se i poljubiti na pozornici tijekom jedne akrobacije! Oduševili su žiri, a Mislav im je poručio: 'Supert to izgleda, ali trebalo bi još poraditi na show programu. Imate potencijala, trebalo bi to samo smjestiti u neku točku', rekao je Čavajda. Dobili su četiri DA i prošli dalje, a Dario je točku poklonio Danijeli za treću godišnjicu!

 

#SupertalentHR D&D Balance su potpora jedno drugome. Pa sad vi recite da je dosadno biti u vezi! <3

Posted by SUPERTALENT on 10. travnja 2016

Nakon ljubavnog, stiže još jedan muško-ženski par. Nera Mamić i Tomislav Jabrošić upoznali su se na Tomislavovoj gaži, gdje je svirao sa svojim bendom. Neri se to jako svidjelo pa ga je zamolila da joj bude pratnja na klaviru. Dok Nera pjeva, Tomislav svira. Izjavili su kako nisu zajedno, iako ih ljudi često ispituju jesu li par! Izveli su mash-up singlova 'Fellin' Good' i 'All About the Bass', nakon čega im je Martina rekla kako to želi čuti! 'Vi ste takvo osvježenje da vam ja to ne mogu ni reći! Doživjela sam nakon dugo vremena da uz minimalnu gestikulaciju mogu dobiti vrhunsku ekspresiju', rekla je Danijela. Martina je dodala kako ne može vjerovati da Nera ima svega 17 godina! 'Ja sam se cijeli naježio', dodao je Mario. Naravno, dobili su četiri DA.

 
#SupertalentHR - 10.4.2016.

#SupertalentHR Nevjerovatno je koliko su #NeraiJambro kompatibilni a nisu ljubavni par. A da ne spominjemo da se Mario Petreković naježio od Nerinog glasa! :)

Posted by SUPERTALENT on 10. travnja 2016

Još jedna talentirana 17-godišnjakinja pokazala je koliko dobro pjeva. 17-godišnja Aleksandra Novaković dolazi iz Bijelog Brda kraj Osijeka, a smatra da je rođena s talentom za pjevanje. Na pozornici je otpjevala 'Čaroliju' Tončija Huljića, no bez matrice. 'Imaš jako osebujan karakter, pojavu, scensku sigurnost, imaš čak i tu jednu sposobnost transformacije vokala, ali imaš jedan veliki problem, a to je intonacija', rekla joj je nakon nastupa Martina. Mislav je smatrao kako je šteta što nije došla s matricom. Iako su joj Danijela i Mario dali DA, Čavajda i Martina dali su joj NE. Ipak, odlučeno je da joj se da druga prilika, Martina joj je predložila da se vrati i proba sa marticom pjevati. Drugu sreću potražila je Aleksandra sa singlom Doris Dragović. Nažalost, nije uspjela te je dobila dva NE, ovog puta od Danijele i Martine.

 
#SupertalentHR - 10.4.2016.

#SupertalentHR Karakter i osobnost njeno su najjače oružje, no to nažalost nije bilo dovoljno za prolaz dalje unatoč drugoj šansi. #AleksandraNovaković više „sriće“ drugi put! ;)

Posted by SUPERTALENT on 10. travnja 2016

 Nakon pjevačkih točaka, uslijedila je jedna prava plesna točka. Clicque dolazi iz Splita, sastoje se od osam plesačica i dva plesača, a bave se uglavnom street plesovima. Prije nastupa uvijek imaju tremu, no Mario je jedva čekao vidjeti njihovu uličnu točku u HNK. 'Vi ste naprosto fenomenalni. Ja svaki put osjetim poriv da s vama počnem skakati, znam da naprosto bolje ne može jer ste probudili nešto u meni. Sjajno!', rekla je Danijela. Mislav se složio! 'Gušt je vidjeti ljude koji dolaze na scenu, sigurni sto posto u ono što rade i jedva čekaju da to podijele s ljudima. Ja apsolutno vidim vas do pred sam kraj emisije', rekao je Mislav. Martina je otkrila da se unaprijed veseli svakoj novoj točki ove grupe! Dobili su četiri DA.

 
#SupertalentHR - 10.4.2016.

#SupertalentHR Klik klik klikni jedan lajk ako su vas oduševili Plesni studio CLIQUE! Nas bome jesu! :)

Ona najviše voli zabavnu glazbu, a omiljeni pjevač joj je Dražen Zečić. Ima osjećaj, kaže, da Zečić ono što piše za sebe, piše i za nju. Marijana Ukić, trgovkinja iz Tribunja, bavi se pjevanjem, a počela je pjevati sa osam godina. Nema glazbeno obrazovanje, a zanima je samo pjevanje. Žiri nije bio zadovoljan njezinim pjevanjem, što je Marijanu jako začudilo. Jedini koji joj je dao svoj glas bio je Petreković. Ostali članovi žirija glasali su NE.

 

#SupertalentHR #MarijanaUkić je odlično uskladila „jaketu“ s čizmicama, ali nažalost ne i pjevanje s žirijem. Možda neki drugi put bude više sreće. :)

Posted by SUPERTALENT on 10. travnja 2016

Stigao je na Supertalent i Ivan Sabolić, koji se pet godina bavi samo karikaturom. Crta karikature uživo, ovog puta crtao je člana žirija - Marija Petrekovića, koji je pozirao na stolu. 35-godišnjak iz Zagreba podijelio je žiri. Mislav je smatrao da stvari treba više zakomplicirati, dok je Mario poručio: 'Od mene imaš da, pa mislim, neću pljuvati po sebi!'. 'Jedino što sam ja uspjela ikada u životu nacrtati je točka, točkica, gotova je glavica. I zato od mene imaš DA', rekla je Danijela. Ivan je na kraju dobio tri DA i jedno NE!

 

#SupertalentHR Kako vam se čini karikatura Mario Petrekovića koju je nacrtao #IvanSabolić? :)

Posted by SUPERTALENT on 10. travnja 2016

 

Anđela Fajt ima zaista neobičan talent. Bavi se fućkanjem! Ova garderobijerka u karlovačkom kazalištu kaže kako su je prijavili kolege. Talent za fućkanje naslijedila je od svog tate! Oduševila je publiku, ali i žiri. 'Jako ste nam se lijepo predstavili, ovo je jako zanimljivo, vidim da uz to fućkanje ide i vaš duh koji to sve onako lijepo podeblja', komentirao je nakon nastupa Mislav. Anđela je za svoj nastup dobila četiri DA.

 
#SupertalentHR - 10.4.2016.

Fućka vam se živo za #SupertalentHR koji ima #AnđelaFajt? Nemojte si lagati, ovo je pravi pravcati talent. :) Bravo Anđela! :)

Posted by SUPERTALENT on 10. travnja 2016

ZLATNI BUZZEEEEER!! Dobili smo i četvrtog polufinalistu! Tomy Mihičinac dolazi iz Slovenije i inače je strojni tehničar. Rođen je u Karlovcu, no u Sloveniju se preselio nakon obiteljskim problema. Bavio se boksom, no onda je otkrio svoj neobičan talent - hodanje na rukama. Trenira 3 - 4 sata svaki dan, pet puta tjedno! Sport je za njega život, i ne bi bez njega mogao zamisliti život! Nastupio je čak i kao kaskader za reklamu nogometnog kluba Juventus! Oduševio je žiri Supertalenta, a Martina mu je poručila: 'Iskazujem ti divljenje i štovanje, malo ću pasti u nesvijest'! Igor i Rene stisnuli su zlatni gumb!!!

 

 
#SupertalentHR - 10.4.2016.

Ma kakva #NemogućaMisija, #TomyMihičinac i njegov #SupertalentHR ruše sve granice. :D Ovog puta su Rene i Igor stisli #ZlatniGumb i lansirali letećeg Tomy-a ravno u polufinale! Ekipa, što kažete?

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene