Zlatna ulaznica

Nitko ih nije doživljavao! Nevjerojatna izvedba promijenila je njihove živote

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

AKA Crescendo u trenu su osvojili publiku. Njihova izvedba mnoge je naježila.

Posljednju zlatnu ulaznicu za direktan ulazak u polufinale ove sezone Supertalenta zgrabio je glazbeni sastav A.K.A. Crescendo, skupina mladih zadarskih studenata. „Ja sve tražim neke riječi, srce ne prestaje kucati. Nevjerojatno mi je da netko unutar četiri mjeseca ovo napravi“ komentirala je Martina stisnuvši zlatni buzzer, a Mislav je nadodao: „A.K.A je kao da vas je Hollywood složio, pa gdje ste bili do sada? Genijalno!“

Pogledaj i ovo showbuzz PRVI PUT U HRVATSKOJ Tijekom Supertalenta službena Facebook stranica imala uključenje uživo

OVDJE pogledajte nastup o kojem bruji cijela Hrvatska.

Prije tri godine, u početku, su postajale dvije a cappella grupe i saznali su jedni za druge, našli se jednu subotu, počeli pjevati i odlučili se spojiti - svi su sa Sveučilišta u Zadru, ali svi imaju različiti smjer. Rade obrade poznatih pjesama. U ovom sastavu pjevaju 4 mjeseca. S lakoćom su pokazali da su bili najbolji.

OVDJE možete pogledati sve nastupe na Supertalentu.

Oni nisu zbor, no AKA Crescendo često su uspoređivali sa zborovima. Nazvali smo Mateu Biloglav, jednu od članica ovog sastava koja nam je otkrila kakve su emocije prolazili nakon što su osvojili zlatnu ulaznicu. ' Iskreno, teško je to opisati. Nismo ni svjesni još uvijek. Neopisivo je jer se nismo nadali. Nije nam ni na kraj pameti bilo da bismo je mogli osvojiti. Bilo je puno suza radosnica', kazala je Matea.

'Nama je u početku bilo teže nego, recimo zborovima. Ovo se ne može usporediti s pjevanjem uz glazbenu podlogu. Sada smo se već naviknuli na to da pjevamo bez glazbe, a kada ste uvježbani onda je sve lako. Sada je lakše nego uz gitaru', otkrila je članica sastava AKA Crescendo.

OVDJE pogledajte kako Mario Petreković zabavlja ljude na društvenim mrežama.

'Ovo je naš hobi. Još uvijek nismo krenuli ozbiljnije s nastupima. Nastupali smo tek na fakultetu i kroz neke humanitarne akcije', otkriva Matea koju skupa s ostalim članovima nitko nije ozbiljno doživljavao'.

'U početku nas nitko nije doživljavao, nemamo voditelja, samo smo našli prostor... Za mnoge smo bili tek skupina koja se samo zeza. Željeli smo da ovo preraste u nešto veće i to se sada, čini se, počinje događati. Trebalo je puno rada i truda da se dokažemo', otkrila je Matea.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!
Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr

Pratite Supertalent na Vip TV-u svake nedjelje od 20 h.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene