F&B Acrobatics

Severinini akrobati u Supertalentu: "Ona je top! Izvodi s nama akrobacije"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S obzirom na to da su nastupili na Supertalentu u Italiji, Njemačkoj, Španjolskoj i Sloveniji gdje su došli do finala, smatraju bi njihov nastup u hrvatskoj verziji mogao biti poprilično uspješan. F&B Acrobatics rade jako puno sa Severinom pa su nam otkrili ponešto i o njoj!

Odlični Filip Kržišnik i Blaž Slanič iz Ljubljane oduševili su žiri Supertalenta. Dečki su okupljeni pod imenom F&B Acrobatics, a veliki su zaljubljenici u adrenalinske sportove. Na Supertalent su stigli kako bi pokazali svoje akrobatske vještine. Dečki treniraju iznimno naporno, no u svom poslu uživaju. S obzirom na to da su nastupili na Supertalentu u Italiji, Njemačkoj, Španjolskoj i Sloveniji gdje su došli do finala smatraju da bi njihov nastup u hrvatskoj verziji mogao biti poprilično uspješan. Filip je za DNEVNIK.hr otkrio kako je sve počelo, a ispričao nam je i kako su surađivali sa Severinom te kakva je ona na setovima!

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"S Blažom se znam četiri godine, pioniri smo ovakve vrste akrobacije u Sloveniji. Želimo dokazati što se i koliko može napraviti. Puno treniramo, radimo, posvećeni smo ovome. Treniramo svaki dan šest do osam sati", priča nam Filip Kržišnik. Ne krije da su Blaž i on kompetitivni. "Volimo aplauz od publike, da vidimo koliko možemo, da vidimo što možemo! U ovome smo pioniri, nismo ni od kog učili".

Ipak, neke su stvari vidjeli i skinuli s Youtubea i Facebooka. "Puno smo toga ipak sami napravili. Jedini smo na svijetu koji ovakve stvari rade i na vlaku, avionu. Jedinstveni smo po tome, možda čak i u svijetu". A njihova jedinstvenost i ljubav prema akrobacijama dovela ih je i do suradnje sa Severinom. S njom, otkriva Filip, obožavaju surađivati. "Sa Severinom puno radimo, čast nam je! Sada smo bili u "Hazarderu", radili smo s njom i jednu reklamu, kalendar, neke nastupe. I ona s nama voli izvoditi akrobacije, i veliki je profesionalac". Nije ih Severina oduševila samo svojim odnosom prema radu, već i kao osoba. "Seve je top. Bili smo sad u Beogradu na snimanju i ona nas je odma dočekala kao da smo njezini. S njom je uvijek domaća atmosfera", zaključuju ovi sjajni dečki!

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene