Supertalent

Samouki žongler oborio 10 svjetskih rekorda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska je prepuna talenata. Jedan od njih je i mladi žongler Domagoj Oreški, koji je svoju vještinu pokazao u Supertalentu.

Dvadesetjednogodišnji Domagoj Oreški iz Nedelišća pokraj Čakovca je multitalent koji se bavi između ostalog i sportskim žongliranjem i upravo je taj talent došao pokazati u show Nove TV. 'To je jedna posebna vrsta žongliranja kojemu nije cilj napraviti samo kvalitetan show nego da se rade razni trikovi dosta dugo, što preciznije. U tome sam oborio i 10 svjetskih rekorda.'

Pogledaj i ovo showbuzz Petar Bruno Basić nakon proglašenja 'Ovo je najbolji osjećaj na svijetu. Nemam riječi za sve što mi se dogodilo'

Domagoj otkriva kako je sa žongliranjem počeo zbog oklade s tatom: 'Gledali smo jedan dokumentarac i rekao je dat ću ti 5 kuna ako to naučiš taj isti dan s tri loptice. Nije mi išlo, ali me jako fascinirala ta aktivnosti i jednostavno sam počeo.' Ovaj talentirani žongler kaže kako nije nikada išao na neke radionice već je sve naučio preko Youtubea. Ovom žongleru hobiji su i igre koje osmišljava na ploči, ples, standardni plesovi, programiranje.

Domagoj je student PMF-a kojemu su hobiji igre koje osmišljava na ploči, ples, standardni plesovi, programiranje. Bavi se žongliranjem i dupstepom već sedam godina, a žonglira kolutima, čunjevima. Nastupao je nekoliko puta na ulici, ali kaže kako mu to nije to. Ne voli cirkus i zanima ga samo vještina. Osim žongliranja, bavi se kriptografijom i piše lirske pjesme, planira napisati uskoro knjigu o psihološkoj tezi, zašto se ljudi ponašaju zato što se ponašaju. Na Supertalent se prijavio zbog toga što želi ići do finala, a hoće li u tome i uspjeti saznat ćemo u narednim uzbudljivim emisijama 'Supertalenta.'

Osim žonglera ovotjedna emisija donosi i nastupe plesača, mađioničara, akrobatski ples na šipci i brojne druge talente koji su svoje vještine i znanja došli pokazati na najpopularniji talent show u svijetu. Senzacija će definitivno biti i 65-godišnji Jure Kelava iz Omiša, koji kaže kako se na Supertalent prijavio da 'pokaže show kakav se još nije vidio'. Jure kaže kako se sretno rastavio u 37. godini života te umjesto da se odao alkoholu poput mnogih, on se posvetio plivanju.

'Sam sebi sam bio trener i nakon pet godina i u svojoj 42.godini uzeo pehar na najvećem maratonu svijeta, na stazi dugoj 17 kilometara.' . Jure je šesterostruki prvak Hrvatske u maratonskom plivanju - Kup Hrvatske. Uvršten u svjetsku monografiju o plivanju, a također je i počasni građanin Češke Republike. Ples mu je, kaže - urođen. Hoće li tu njegovu strast prepoznati i žiri i nagraditi, vidjet ćemo ove nedjelje na Novoj TV u novom izdanju Supertalenta.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene