Orijentalne plesačice

Ljepotice dobile kartu za uspjeh: One, za razliku od mnogih, ne odustaju

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Plesni sastav Sambastica gledat ćemo i u polufinalu Supertalenta. Pritiskom na zlatni gumb tove mlade plesačice tamo je plasirao član žirija Davor Bilman.

Polina, Natalija i nova članica Dora, u intervjuu koji donosi Huawei Hrvatska, putem Huaweia P10, otkrivaju reakcije na neočekivani potez Davora Bilmana. "Cijeli dan smo bile u šoku, u stresu, nismo znale što se događa i onda odjednom – zlatni gumb", kažu djevojke.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Djevojke često mijenjaju članice sastava i objašnjavaju da je to razlog nedovoljno koordinirane plesne izvedbe na audiciji. "Imale smo koreografiju za pet cura i pola sata prije nastupa smo shvatile da nema pete cure i morale smo se snaći", objasnila je Natalija.

Nakon komentara Martine Tomčić koja im je gotovo stisnula crveni gumb, djevojke se ne boje ponovnog susreta s njom u polufinalu Supertalenta.

"Svatko ima svoje mišljenje i uvijek je dobro čuti mišljenje drugih. Ljudi su različiti i imaju različitu predodžbu o svemu, i uvijek je dobro čuti više strana", rekla je Natalija.

"Svi se boje Martine, ali ona nikada nije rekla ono što nije istina. Nikada nije rekla nešto drugačije od onoga kako ja to percipiram. Rekla nam je istinu. Potrudit ćemo se da budemo super u polufinalu", rekla je Polina.

Kažu kako u ovom plesu cure često odustaju zbog fizičkog napora i kako imaju probleme u pronalasku pravog tima. Zbog vrste plesa kojim se bave, susretale su se i s predrasudama o kojima govore u intervjuu. Smatraju kako je društvo u Hrvatskoj još uvijek zatvoreno po mnogim pitanjima.

Razgovor s djevojkama u plesnom sastavu omogućio je Huawei Hrvatska. Videopoziv sa splitskim plesačicama odradili smo putem P10 modela. Na naša pitanja spremno su odgovarale sa splitske rive.


Djevojke iz Plesnog centra Split izvele su točku koja spaja brazilsku sambu i orijentalni ples. Svojoj izvedbi, djevojke se još uvijek ne mogu načuditi, a publiku i ostale članove žirija šokirao je i Davor Bilman koji im je omogućio ulaznicu u polufinale.

"Nisam impresioniran vašim plesnim znanjem, ali vas svakako želim vidjeti ponovno i zato ću vam pritisnuti ovaj zlatni gumb", rekao je Bilman.

Sadržaj je napravljen u produkciji "NOVA TV Content Teama" u suradnji s "Huawei Hrvatska".
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene