Borba protiv dosade

Mogu li oni uopće bez mobitela? "Nezamislivo mi je to"

Mogu li oni uopće bez mobitela? (Foto: NOVA TV Content Team) Mogu li oni uopće bez mobitela? (Foto: NOVA TV Content Team) NOVA TV Content Team 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mogu li oni uopće bez mobitela? (Foto: NOVA TV Content Team) Galerija

Zavirili smo u backstage i primijetili da mladi Supertalentirani rijetko ispuštaju mobitel iz ruku. Stoga smo ih pitali koliko bi najduže mogli izdržati bez obožavane tehnologije.

Punih sedam dana i sedam noći, odgovor je Lorene Bućan, djevojke očaravajućih vokalnih sposobnosti. U takvoj situaciji, zbog pokvarenog mobitela, je već bila i tvrdi - nije bilo prevelikih problema. Međutim, priznaje kako mobitel ne prestaje koristiti kada joj je dosadno ili kada se nalazi u neugodnoj situaciji. Mobitel joj tada posluži kao sredstvo s kojim lakše prebrodi nelagodnu situaciju.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Što je to? Srušila je internet prvom fotkom na Instagramu, a fanovi su na njoj uočili nešto jako sumnjivo

Za mladu plesačicu, Petru Krušelj, dan bez mobitela je nezamisliv. Svako jutro započinje pregledavanjem Facebooka, Instagrama i poruka na svim ostalim aplikacijama. Za vješto baratanje bezbrojnim aplikacijama koje koriste, biraju mobitel koji ima brzi procesor kako bi istovremeno mogli odgovarati na poruke, snimati video ili fotografirati. Mobiteli poput Huaweija P10 omogućuju sve to zbog višejezgrenog procesora koji pruža bezbrižno korištenje velikog broja aplikacija istovremeno i bez zastajkivanja. S ovim modelom nema brige niti ako se nalazite na područjima koja su slabije pokrivena signalom jer bez obzira kojeg teleoperatera koristite, antenski sustav uz podršku za 4.5G mreže omogućuje stabilno povezivanje gdje god se nalazili.

Svi supertalentirani naglašavaju kako se ne bi voljeli naći u vremenu u kojem su ljudi živjeli bez mobitela. Najbitnija im je mogućnost komunikacije s prijateljima diljem svijeta, ali i onima koji su u neposrednoj brzini. Brza komunikacija, praktična razmjena doživljaja fotografijama ili u obliku videozapisa u potpunosti je dio njihove svakodnevnice koje se ne žele odreći.

Što ostali kandidati kažu o danu bez mobitela pogledajte u videu.

Sadržaj je napravljen u produkciji "NOVA TV Content Teama" u suradnji s "Huawei Hrvatska".
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene