Majstor iz Supertalenta

Mladić koji nema mobitel! Vršnjaci ga ne razumiju, ali njemu je dobro

Filip Vojković (FOTO: Anamarija Batur) Filip Vojković (FOTO: Anamarija Batur) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vojković (FOTO: Anamarija Batur) +0 Filip Vojković (FOTO: Anamarija Batur) Galerija

Jo-jo majstor Filip Vojković za Showbuzz je otkrio koliko mu se život promijenio otkad ima mobitel.

Filip Vojković je jo-jo majstor koji se u trećoj polufinalnoj emisiji Supertalenta predstavio atraktivnom točkom i ponovno oduševio i žiri i publiku. Posebno je zanimljiva činjenica da ovaj mladić iz Bjelovara donedavno nije imao ni mobitel. "Smatrao sam da mi ne treba, želim promatrati stvari oko sebe i usmeno komunicirati s ljudima", kaže Filip.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Time je mnoge iznenadio, začudio, pa čak i šokirao. Ali Filip želi biti drugačiji. "Svi imaju mobitel, zašto moram i ja? Živio sam 18 godina bez mobitela, smatram da mogu i dalje", dodaje. No, Filip je ipak posustao i nabavio mobitel. "Nakon Supertalenta sam morao nabaviti mobitel kako bih preko Instagrama proširio jojoanje diljem Hrvatske, s namjerom da se više ljudi krene time baviti. Potrebna je promocija putem društvenih mreža", smatra Filip.

Filip Vojković (FOTO: Anamarija Batur) Filip Vojković (FOTO: Anamarija Batur)

Život mu se sada uvelike promijenio. Otkad ima mobitel, sve mu je ljepše. "Ponekad me ipak ometa, ali ima više prednosti nego mana", smatra. Sad ga brojne obožavateljice mogu pronaći na Instagramu, ali on kaže da su mogle i ranije. "Koristio sam računalo, snimao sam videa pomoću tatina mobitela. Svoj trenutno koristim samo da vježbam pomoću glazbe", zaključio je Filip. Njegovi prijatelji su bili veoma začuđeni kako bez mobitela funkcionira punih 18 godina, no sad mu je, kako sam kaže, život kvalitetniji jer se ipak s njima može čuti kad god poželi. Više pogledajte u videu DNEVNIK.hr-a.

Filip Vojković (FOTO: Anamarija Batur) Filip Vojković (FOTO: Anamarija Batur)

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na NOVATV.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene