U 'Maroku'

Statisti iz Egipta na setu Larinog izbora!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Set 'Larinog izbora' premiješten je u egzotični Maroko!

Glavni junaci serije 'Larin izbor' ovaj su tjedan otputovali u egzotičan Maroko kako bi pronašli prelijepu Karmen. Tako su Nikša, Jakov i Dinko pristali u Maroko te upoznali gledatelje s novim likovima Larinog izbora Marokanca Abdulaha i njegove kćerke Iman i Aisha.

Pogledaj i ovo Filip Juričić vraća se na ekrane Serija koja je rušila rekorde gledanosti vinula ga je među zvijezde, a unatoč ulozi negativca uspio je zadržati status najpoželjnijeg Hrvata!

Abdulaha tumači glumac Miro Barnjak. Njegov lik je vlasnik čajane na bazaru u Maroku. Egzotične ljepotice, njegove kćerke Iman i Aishu tumače Gordana Džepina te Ivona Kundert.Iman će se uskoro zainteresirati za Nikšu, dok će srce lijepe Aishe zatitrati zbog Dinka.

STATISTI IZ EGIPTA

Kako bi set u Maroku bio što uvjerljiviji, na bazaru šeću mnogobrojni statisti. Zanimljivo je da neki od njih su rođeni i odrasli u Egiptu. Jedan od egipatskih pridošlica u Hrvatsku zove se Adlan, a živi u Samoboru. S obzirom da se mnogobrojne scene u seriji na marokanskom setu snimaju isključivo na engleskom jeziku, Adlan nema problema sa sporazumijevanjem, jer engleski priča odlično.

>> Najveći zavodnik na Balkanu: 'Samo me jedna žena osvojila!'

U 'Larinom izboru' statira već neko vrijeme. Njegov kolega statist, također iz Egipta, zove se Rami i živi u Velikoj Gorici.

SET MAROKO

Set Maroko imao otprilike 100 m2 te se sastoji od tri seta: čajane, trga i ulice. Zanimljivo je da je rađen po uzoru na marokansku ulicu te je opremljen sa stvarima iz Turske i Egipta.

Za izradu ovog zaista veličanstvenog seta trebalo je puna dva tjedna, a dodatnu autentičnost setu donosi i rasvjeta koja baca maglu na set. U čajani postoje i slike s tekstom na arapskom pismu koje su iz Egipta. Tepisi, čajnici, tanjuri, torbe, marame su dovezene također iz Istanubla. U Abdulahovoj čajani postoje i autentični stolovi i stolići (njih dvadesetak) koji su po uzoru na marokanski namještaj napravljeni od strane rekvizite produkcije Larinog izbora.

Uskoro će se u Larinom izboru pojaviti i setovi soba u kojoj je zatočena Karmen te soba Abdulahovih kćeri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene