Obožava ga

Ona ga jednostavno ne ispušta iz ruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Starleta trenutno boravi na Karibima gdje uživa na prekrasnim pješčanim plažama i odmara. Mnogi se pitaju kada se upoće umorila.

Poznata po svom izazovnom tijelu koje obožava pokazivati, Stanija Dobrojević odmara se na Karibima. Mnogi su postavili pitanje od čega se uopće umorila jer je vrlo često meta kritika kako ništa ne radi, a opet ima dovoljno za skupa putovanja.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Seksi prvosvibanjski selfie - Da nam živi, živi rad

Nedavno je starleta bila upetljana u neugodnu aferu kada je netko iskoristio njene fotografije i otorio profil na stranici za prostituciju. Ona je negirala bilo kakvu povezanost s tim slučajem.

Manijak pokušao oteti srpsku zvijezdu: 'Vrištala je i dozivala upomoć'

I dok ona tako upija sunce i brćka se u moru, jednu stvar ne ispušta iz ruku. Ona jednostavno ne može bez njega. Sličnog ima i Severina i jako je zadovoljna njime.

Sigurno ste odmah pogodili kako se radi o štapu za okidanje selfija!

Ne čudi što se Stanija emotivno vezala za svoj štap jer sada svoju guzu, na koju je vrlo ponosna, može slikati do mile volje. Na kraju krajeva, tko joj može zamjeriti. 

 

A photo posted by Stanija Dobrojevic

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene