Internet hit

TRAŽI DEČKA Srpska blogerica izblamirala se nemogućim zahtjevima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna srpska blogerica odlučila je snimiti video kako bi si pripomogla u potrazi za princem na bijelom konju. Zbog nemogućih kriterija video je postao pravi hit.

Sve više ljudi pojavom društvenih mreža i raznih online stranica za upoznavanje pokušava pronaći srodnu dušu. Upravo na taj potez se odlučila i jedna srpska modna blogerica, a video koji je snimila i postavila na društvene mreže ubrzo je postao viralni hit.

Pogledaj i ovo showbuzz Viralni hit Fotografirao se svaki dan 8 i pol godina pa postao viralni hit

OVDJE pogledajte kako izgleda kada blogerica ode kod psihijatra.

Iako ga je nakon negativnih komentara blogerica Kaja obrisala, video se ponovno našao na društvenim mrežama. Kaja, koja je rodom iz Šapca, u 4 i pol minute dugačkom videu nabraja kriterije koje njezin princ na bijelom konju mora ispuniti prije no što joj postane dečko.

Kaja tako navodi da dečko nikako ne smije preći granicu godine rođenja koju je postavila 1989. godinu, jer kako kaže, ne želi klince, ali ni one koji su puno stariji od nje.

'Od dečka očekujem sve. Da me drži kao kap vode na dlanu, jer mislim da se djevojke tako i trebaju držati. Očekujem imati slike s njim, da izlazimo zajedno, da ljetujem, da zimujem s njim, da smo non-stop zajedno', samo su neki od Kajinih zahtjeva.

U videu navodi kako današnji dečki gledaju samo na korist te da je to tužno i sramotno i da je teško u današnje vrijeme pronaći normalnog dečka.

Još jedan od važnijih kriterija je i taj da dečko koji dolazi iz sela ili okolina ne dolazi u obzir, Kajin dečko mora biti iz grada.

Samo par dana nakon što je objavljen Kajin video, pojavio se prvi potencijalni dečko mlade blogerice. Tvrdi da je on taj i ima sve što Kaja traži.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene