455513
455513
455513
455513
455513

POSLUŠAJTE IH Dječji zbor razvalio "Hit the Road Jack"

  • , 01.11.2016., 09:00
  • Autor:
  • komentara

Mališani iz Srebrenice su, malo je reći, genijalni. Morate ih poslušati.

 
 
 
 
Dječji zbor Superar (FOTO: Youtube)
Dječji zbor Superar (FOTO: Youtube)

Dječji zbor Superar iz Srebrenice neumorno rade, a svojim izvedbama svih oduševljavaju. Posljednja izvedba, ona pjesme "Hit the Road Jack", doslovce je zaludila sve koji su je čuli. Zbor nije pogriješio kada je odabrao kultnu pjesmu Raya Charlesa.

Zbor broji više od 350 djece u dobi od dvije do šesnaest godina, a djeca dolaze iz Srebrenice, Bratunca, Potočara, Skelana i okolnih mjesta, a u zbor uključena i djeca s posebnim potrebama. Morate ih poslušati, sjajni su.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se