451557
451557
451557
451557
451557

PREPOZNAJETE OVOG MLADIĆA? Nije ga bilo 25 godina

  • , 26.09.2016., 19:32
  • Autor:
  • komentara

Spencer Elden, prije 25 godina, našao se na omotu albuma Nevermind, legendarnog benda Nirvana.

 
 
 
 
Spencer Elden (FOTO: Instagram/John Chapple)
Spencer Elden (FOTO: Instagram/John Chapple)

Beba koja je krasila 'Nevermind' album danas je odrastao čovjek. Vrijeme brzo leti, no prošlo je čak 25 godina od tog mega albuma popularne Nirvane.

Kultni album izašao je 24. rujna 1991. godine. Spencer Elden tada je imao svega četiri mjeseca. Nakon ravno dvadeset i pet godina, ovaj je mladić ponovio snimanje unatoč tome što možda neće završiti kao cover nekog albuma. Skočio je u bazen u Rose Bowl Aquatic Centeru u kalifornijskoj Pasadeni i fotografirao se u istoj pozi.

'Rekao sam fotografu da bi bilo najbolje da budem gol, no on je mislio da to nije pametno, pa sam ipak obukao kupaće gaćice. Ova godišnjica mi znači mnogo. Čudno je da sam to napravio kad sam imao četiri mjeseca te da je to postala jedna od fotografija za koju cijeli svijet zna', kazao je Spencer Elden za New York Post.
 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se