450086
450086
450086
450086
450086

SUZE NA FARMI Dirljiv trenutak zbog kojeg je zaplakao

  • , 13.09.2016., 21:41
  • Autor:
  • komentara

Na svoj rođendan Damir je postao sluga, a posebno ga je obradovalo to što je sa svojom voljenom proveo popodne.

 
 
 
 
Farma (FOTO: PR)
Farma (FOTO: PR)

Odabir slugi i na jednoj i na drugoj farmi ovoga tjedna prošao je poprilično jednostavno. Na Novoj farmi Damir i Katica svojevoljno su se ponudili za sluge, dok se na Staroj farmi ponudila Lara, a Gordana su samog izabrali ostali farmeri.

„Netko govori da sam dvoličan, netko kaže da sam dobar i drag, a opet me napisao. Mene se žele riješiti. To je sve taktika igre. Sve ja to znam. Svatko želi sebe spasiti. Osjećaj je ljutnje što se tiče nominacija. Poštujem svaku odluku, jer to je igra, ali opet teška igra.“ kazao je Gordan kojemu nije drago što je već drugi put za redom sluga, a posebno ga je izbacila iz takta Goranova rečenica da ga odabire za slugu jer previše jede. „Mogu i ja pojesti tri tanjura, ali pojedem jedan!“ rekao je Goran, a s njim se složila i Sara.
Lara je kao glavni razlog za izlazak navela taj što se želi kući najesti, dok njezin dečko Damir smatra kako ga drugi farmeri nisu prihvatili te napominje – nema motivacije. „Nova farma se totalno raspada. Već smo je i prozvali ukleta farma. Baš smo loši!“ poručio je.

 

Farma (FOTO: PR)

Iako je Katica ostavila dojam snažne žene koja se čvrsto bori za svoje ideale, izgleda da je negdje na tom putu posustala, pa se je sam predložila farmerima da ju izaberu za sluškinju. „Na ovoj farmi za mene nema mjesta! Oni poštuju mene, moju starost, ali imam osjećaj da se kod nekih krije ono ajde, idi. Da li je to strah od moje snage, znanja i iskustva? Ja vjerujem da je to razlog. Priče što ćemo mi sad bez tebe su priče za malu djecu. U međusobnim odnosima smo kiksali. Od zakulisnih igra može doći samo do ovoga do čega je i došlo.“ objasnila je Katica.

Na svoj 41. rođendan Damir je, dakle, postao sluga, međutim, posebno ga je obradovao dar da može sa svojom voljenom provesti poslijepodne na ničijoj zemlji. Tako je par prvi put proveo zajedno vrijeme na farmi, a da nisu u pitanju bili zagrljaji i poljupci preko ograde. Damir je Laru iznenadio i prstenom kojeg je napravio od žice na farmi. Senad je također dobio poklon, ali od svoje obitelji. Kćeri su mu poslale čestitku za Bajram što ga je posebno dirnulo da je čak i zaplakao.

Farma (FOTO: PR)

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se