fatalna crnka

Zgodna Slovenka obožava Hrvatsku: Krasila je naslovnicu Playboya, a od seksi fotki i dalje ne odustaje

Ula Šemole (FOTO: Instagram) Ula Šemole (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ula Šemole (FOTO: Instagram) - 2 Ula Šemole (FOTO: Instagram) - 3 Ula Šemole (FOTO: Instagram) - 1 +0 Ula Šemole (FOTO: Instagram) Galerija

Slovenka Ula Šemole osvaja Instagram svojim atraktivnim fotografijama. Svojedobno je krasila naslovnicu Playboya, a od primamljivih fotografija i dalje ne odustaje.

U moru ljepotica na društvenim mrežama mnogima je za oko zapela atraktivna Slovenka Ula Šemole. 28-godišnja crnka rođena je u Ljubljani, a pažnju snažnijeg spola ukrala je svojedobno dok je krasila naslovnicu Playboya.

 

A post shared by ulasemole (@ulasemole) on

Pogledaj i ovo showbuzz I ona je zvijezda Slovenka ubojitih trbušnjaka, prelijepa lica i zarazna osmijeha osvojila jednog od najboljih košarkaša na svijetu

Prije sedam godina bila je finalistica na izboru za Miss Universe Slovenije, a trenutno radi kao menadžerica jednog noćnog kluba u Sloveniji. I dalje se bavi modelingom, a svoj seksipil često ističe kroz ples koji obožava. Sudeći prema njezinom Instagramu obožava Ula i modu, noćni život, ali i putovanja. Ljetne mjesece najradije provodi u Španjolskoj, ali i na našoj obali stoga je lako moguće da ste ovu ljepoticu već sreli negdje na našem Jadranu. 

 

A post shared by ulasemole (@ulasemole) on

 

A post shared by ulasemole (@ulasemole) on

 

A post shared by ulasemole (@ulasemole) on

 

A post shared by ulasemole (@ulasemole) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene