Osvaja regiju

Kako je otpjevao Badrić! Uh! Tko je Slovenac koji je oduševio Ninu, Lidiju, Rozgu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić oduševila se obradom singla "Dani i godine" u režiji Luke Basija. Šarmantni Slovenac obožava hrvatske izvođače i rado prepjevava njihove uspješnice. A već je snimio i duete - one s Lidijom Bačić i Joletom.

Njime je oduševljena Nina Badrić, s Lidijom Bačić snimio je duet, a podržava ga i Jelena Rozga. Mladi Slovenac Matej Prikeržnik velikom brzinom osvaja estradu, i to pod umjetničkim imenom Luka Basi. Zgodni Luka u rodnoj Sloveniji proslavio se kao kandidat u jednom talent showu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 2 pokazala pravi morski raj! Kuhinja Nine Badrić na Hvaru oduzima dah, upečatljivi tonovi posebno se slažu s pomno odabranim ukrasima!

Da talenta svakako ima, pokazuje svakodnevno na svom Instagramu, gdje svira obrade poznatih autora - uglavnom Hrvata. Njegovu obradu pjesme "Dani i godine" pohvalila je i sama Nina Badrić, a nije mu strano zasvirati na gitari ni Olivera, Grašu...

Sjajno svira, pjeva, a dobro i izgleda - pa je vrlo brzo okupio oko sebe veliki broj obožavateljica, koji uživaju u njegovom singlu "Kombinacija". Osim obrada, snima i svoje singlove, koji su sjajno prihvaćeni. U Sloveniji već odrađuje brojne gaže, a singlom "Solo" koji je otpjevao s Lidijom Bačić krenuo je i u osvajanje hrvatskog tržišta. Osim Lidije, duet je snimio i s Jolo pa ne sumnjamo da je zvijezda zabavne glazbe rođena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene