Sretno mladenci!

Mateo Kovačić se oženio: Prekrasna Izabel blistala u vjenčanici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se pretpostavljalo da će se Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić vjenčati u Dubrovniku, oni su odabrali Sesvetska sela.

Počelo je svadbeno slavlje Matea Kovačića i njegove zaručnice Izabel Andrijanić. Mateo je atraktivnu Izabel odveo pred oltar crkve sv. Antuna u Sesvetskim selima, gdje su se i zaljubili. Iako su mediji ovih dana pretpostavljali da bi se svadba mogla održati i u Dubrovniku, Izabel i Mateo ipak su se odlučili na svoj rodni grad.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

 

U njegovu obiteljsku kuću u Kraljevečkim Novakima tijekom cijelog subotnjeg poslijepodneva stizali su uzvanici, a ako je suditi prema objavama na fan pageu Matea Kovačića, koji je u međuvremenu ugašen, pretpostavljamo zbog privatnosti para, atmosfera je sjajna. Mateo i Izabel u vezi su već sedam godina, a vjenčali su se u crkvi u kojoj su se i zaljubili. Proteklog tjedna Izabel je prijateljice odvela na djevojačku zabavu u Dubrovnik.

 

Predivan i emotivan daaaan ljepota mojaa #kovačić #mateo #mojheroj @mateokovacic8

A post shared by Team Kovačić (@lenamateokovacic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene