Druga večer

Skoko opet briljirao svojom raskošnom kolekcijom na Fashion.hr-u!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ni snježni vremenski uvjeti nisu sinoć spriječili modne zaljubljenike da uživaju u kolekcijama poznatih domaćih modnih dizajnera. Skoko je opet oduševio, a i mladi dizajneri imali su što pokazati!

Počet ćemo od kraja jer je zvijedza druge večeri Fashion.hr-a bio odličan Ivica Skoko. Atraktivnu kolekcija inspirirana gotikom i punkom kojom dominiraju crna, siva i ljubičasta boja. Osim jedinstvenih haljina, Skokina modna vizija za sezonu jesen-zima 2013./2014. uključuje i polufrakove te sakoe s prozirnim i kožnim detaljima što Skokinu ženu čini senzualnom i moćnom.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ispale nam oči! Vidjeli smo ga već sto puta, no vrijeme stane kad Nives prošeće s ovako bujnim dekolteom

>> Fashion.hr: Druga večer s piste i van nje

Večer su otvorile I-gle, uvijek drugačije i pomalo ektravanantne za sve modne osebunjake. Nataša Mihaljčišini Martina Vrdoljak Ranilović predstavile su kolekciju definiranu geometrijskim oblicima uz korištenje proreza i otvora u pravilnim i nepravilnim rasterima što je u konačnici rezultiralo neočekivano ženstvenim i chic modelima koji su jednoglasno oduševili i publiku i modnu struku.

Mlada Pavla Aleksić u sklopu platforme LIFT revije Fashion.hr-apredstavila je ženstvenu kolekciju inspiriranu filmskom divom Marlene Dietrich koja se sastoji od dnevnih i večernjih izdanja. Pri izradi modela korištenie su ponajviše vuna i svila, a kolekcijom prevladavaju pastelni tonovi, beige, boja pijeska, svijetlo-smeđa i crvena.

Dubrovačka dizajnerica Ivana Barač predstavila je crnu kolekciju s umecima kože, dok su modni duo Petra Vuletić i Saša Hortig prikazali sportsku kolekciju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene