Potpuno odrastao

Sjećate se ovog mališana? Vraća se u velikom stilu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi pamte mladog glumca po ulozi u hit filmu 'Love Acctually', a sada ćemo ga gledati u još jednom uspješnom serijalu.

U novoj sezone hit serije 'Igre prijestolja', koja se snima i kod nas, pojavljuje se i nekoliko novih likova.

Pogledaj i ovo Thor Björnsson (Foto: Instagram) nevjerojatna transformacija! Snagator iz "Igre prijestolja" šokirao izgledom nakon što je izgubio čak 50 kilograma: "Od planine do stijene"

Glumca Thomasa Brodie-Sangstera davno smo upoznali i zapamtili ga kao neodoljivog zaljubljenog dječaka koji će učini sve da osvoji djevojku koja mu se sviđa u filmu 'Love Acctually'.

U hit seriji 'Igra prijestolja' Thomas je pridružio uspješnom timu. Njegov lik zove se Jojen Reed te ima sposobnost ulaska u um životinje, te ih na taj način kontrolirati. Kasnije će razviti i neke nove mogućnosti za koje nije niti znao da ima. Iako je odrastao i više nije onaj mali dječak, mladi glumac je prilično isti!

23-godišnji Thomas rođen je u Londonu, a svoju karijeru marljivo gradi od malih nogu. Od filma 'Love Acctually', glumio je u filmovima 'Nanny McPhee', 'Nowhere Boy'... te mnogim drugima, a sada ćemo ga gledati u i 'Igrama prijestolja' koje su se počele emitirati na HBO-u od prvog travnja.

O trećoj sezoni popularne serije

Na početku treće sezone Lannisteri drže apsolutnu vlast u Kraljevu Grudobranu nakon što su porazili snage Stannisa Baratheona. No Robb Stark, Kralj na Sjeveru, i dalje kontrolira većinu Juga i još nije doživio poraz. Na dalekom Sjeveru Mance Rayder ujedinio je divljake u najveću vojsku koju je Westeros dosad vidio. Samo Noćna straža stoji između njega i Sedam Kraljevina, ali nitko ne zna što se dogodilo s njezinim vrhovnim zapovjednikom i snagama koje je poveo iza Zida.

>> Nova sezona 'Game of Thrones' OPET se snima u Dubrovniku!

Na drugoj obali Uskog mora Daenerys Targaryen – ponovno ujedinjena sa svoja tri mlada zmaja – kreće prema Zaljevu trgovaca robljem u potragu za brodovima koji će je vratiti u domovinu i saveznicima s čijom će je pomoći pokoriti.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene