Borba s ovisnošću

Sin slavnoga glumca javno progovorio: 'Odlučio sam potražiti pomoć'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sin slavnog glumca bori se s ovisnošću!

Sin hollywoodskog glumca Toma Hanksa otkrio je da je bio na odvikavanju od kokaina nakon što je jedan američki tabloid planirao pisati o njegovoj životnoj borbi s ovisnošću, javljaju američki mediji.

Pogledaj i ovo Tom Hanks i Rita Wilson - 1 nezgodan trenutak Fotografi uhvatili bijesnog Toma Hanksa, evo što stoji iza prizora koji su sve neugodno iznenadili!

Tom Hanks na audiciji za ulogu u filmu 'Forrest Gump'

Najstariji sin Hanksa i njegove supruge Rite Wilson, 24-godišnji Chester, poznat i kao reper Chet Haze, nedavno je bio na odvikavanju i nije uzimao drogu 50 dana. Chet se navodno bori s ovisnošću od svoje šesnaeste godine.

U video poruci na Instagramu, Chet je objavio da je 'konačno u 24. godini odlučio potražiti pomoć. 'Nakon 50 dana apstinencije mogu iskreno reći da sam sretniji nego ikad,' rekao je Chet.

U poruci se također zahvalio svojoj obitelji, među kojima bratu Trumanu i polubratu Colinu, na njihovoj potpori, ali i svojim obožavateljima.

Chet je odlučio javno progovoriti o svojoj ovisnosti jer je jedan američki magazin planirao objaviti priču o njegovoj borbi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene