Sin kralja popa

Sin Michaela Jacksona u vezi je s kuvajtskom princezom?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Par je prvo izašao na utrke autićima, a samo nekoliko dana kasnije izašli su zajedno na romantičnu večeru.

Sin pokojnog kralja popa, Michaela Jacksona ove godine slavit će 17. rođendan. Mladi Prince Jackson postao je temom svjetskih medija upravo zato jer se od očeve smrti ne skriva od medija, a tijekom ovog tjedna na Twitter  je otkrio i kako ima simpatiju.

>> 'Na sudu ću otkriti tko je odgovoran za smrt Michaela Jacksona'

Pogledaj i ovo Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Pogledajte kako izgledaju Djeca kralja popa danas su odrasli ljudi, njegov mlađi sin zbog traume iz djetinjstva zazire od medija, dok kći ne skriva svoju mračnu prošlost

Naime, čini se kako se simpatija s princezom iz Kuvajta, vršnjakinjom Remi Alafalah razvila u pravu tinejdžersku ljubav!

Par je prvo izašao na utrke autićima, a samo nekoliko dana kasnije izašli su zajedno i u jedan restoran u Los Angelesu na večeru. Par je po izlasku iz restorana snimljen kako izlazi odvojeno zbog brojnih paprazza koji su ih čekali vani, ali niti jedno od njih nije moglo sakriti osmijeh s lica.

Na slici koji su objavili na Twitteru nakon vožnje autićima vidi se kako su prisni te zagrljeni poziraju zajedno. Još nije potvrđeno je li par službeno u vezi, ali da simpatije postoje, nikako se ne može opovrgnuti!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene