449684
449684
449684
449684
449684

NA METI KRITIKA Sin Đorđe Balaševića druži se s Darom Bubamarom

  • , 09.09.2016., 20:08
  • Autor:
  • komentara

Aleksa Balaševića našao se na meti kritika zbog svojih izlazaka i druženja s narodnjačkim zvijezdama.

 
 
 
 
Dara Bubamara i Aleksa Balašević (Foto: Twitter)
Dara Bubamara i Aleksa Balašević (Foto: Twitter)

Aleksa Balašević našao se na meti kritika zbog svojih izlazaka i druženja s narodnjačkim zvijezdama. Odlučio je stati na kraj glasinama i reći što o svemu misli. Za Blic je izjavio kako u svom automobilu sluša i Pavarottija i Tozovca.

'Ljudi sve gledaju na neki čudan način. Ja sam dobar sa svima. Među narodnjacima ima jako dobrih ljudi, kao što ima i među rokerima. A opet, ima i onih za koje smatram da su uništili našu glazbenu scenu. U automobilu slušam i Tozovca i Pavarottija. Sve dok nema mržnje, za mene je to super', rekao je Aleksa.

Zbog prezimena često nailazi na predrasude. Mladi hrvač otkrio je da se nekima sviđa, a nekima ne činjenica da mu je otac poznati Balašević. 'Ipak, kao i u hrvanju, na kraju se za sve izborim sam, jer to je život', objasnio je Aleksa.

Dara Bubamara i Aleksa Balašević (Foto: Twitter)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se