Mlada ljepotica

Hrvatska ima novu Miss Universe! Upoznajte Shanaelle Petty!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepu Shanaelle na sinoćnjem izboru okrunila je prijašnja Miss, Barbara Filipović. 19-godišnjakinja iz Slavonskog Broda okrunila se i titulom Miss fotogeničnosti.

Hrvatska je dobila svoju 21. Miss Universe. U velikom finalu prestižnog izbora ljepote pobijedila je Shanaelle Petty.

Pogledaj i ovo Renata Lovrincević 2000. Koju vi posebno pamtite? Pogledajte kako su izgledale naše misice sve od 1998. do danas, primijetit ćete da se nešto otada itekako promijenilo!

Lijepu Shanaelle okrunila je prekrasnom krunom dosadašnja misica Barbara Filipović. Devetnaestogodišnjakinja iz Slavonskog Broda večeras se okrunila i titulom Miss fotogeničnosti. Završila je Terey Sanford Highschool u Americi. Voli crtati, kuhati, šivati. Svira klavir, a voli i tenis i odbojku.

Pratilje novoizabrane Miss Universe Hrvatske 2017. su Elena Jung iz Vodnjana i Marijana Josipović iz Osijeka. Fanovi putem službene Facebook stranice izbora najviše su glasovali za Marijanu Josipović iz Osijeka koja je ponijela i lentu Miss fotogeničnosti.

Osamnaest finalistica iz cijele Hrvatske predstavile su se žiriju u dnevnim kombinacijama, a top 10 polufinalistica natjecalo se u kupaćim kostimima, večernjim haljinama.

U finalu su nastupili Jacques Houdek i Marko Tolja, a program je vodio Mario Sedmak. U gledalištu su kao i svake godine bile bivše nositeljice ove prestižne titule.

I ove godine, uz brojne darove među kojima su obuća, odjeća, nakit, dekorativna kozmetika, usavršavanje stranih jezika, a glavna nagrada pobjednici je stipendija na ZŠEM-u u vrijednosti do 20.000 Eura.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene