Irkinja u L.A.-u

Upoznajte Shahiru Barry - službenu dvojnicu najpoznatije reality zvijezde

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Po nju su poslali privatni zrakoplov kako bi je doveli u L.A. na snimanje najave nove epizode reality showa 'Keeping Up With The Kardashians'.

Irkinja Shahira Barry postala je službena dvojnica reality zvijezde Kim Kardashian. U slučaju da se Kim iz nekog razloga ne može pojaviti na snimanju, Shahira će pruzeti njenu ulogu.  

Pogledaj i ovo Begoña Villacis (Foto: Instagram) Kao blizanke! Dvojnica Meghan Markle: Tko je ova španjolska dama koja nevjerojatno sliči supruzi princa Harryja?

Druga trudnoća, prvi selfi: Kim više nema što skrivati

Shahira je završila za učiteljicu prije nego se preselila u L.A. kako bi ispunila svoj san o slavi. Radila je i kao model prije nego je primila tajanstven poziv s pitanjem želi li biti nečija dvojnica na kanalu E!

Ispalo je kako treba postati dvojnica nikog drugog do Kim Kardashian koja joj je i onako već dugo vremena bila inspiracija. Irkinja je pozirala fotografima prije snimanja trailera kako bi otkrili iz kojeg kuta i pod kakvim osvjetljenjem je moraju snimati. 

 

Fotografiju objavljuje Shahira (@shahirabarry)

Oduševljena Shahira izjavila je za jednu radio postaju kako je obitelj Kardashian jednaka i ispred i iza kamera. Smatra da su vrlo jednostavni i realni i naglašava kako sve žene u obitelji imaju uistinu sjajne stražnjice. Možda se nakon ovoga snovi o slavi ipak ostvare.

 

Videozapis objavljuje Shahira (@shahirabarry)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene