ŠTO NAKON BIJELE KUĆE?

EMOTIVNO PISMO Sestre Bush pisale Obaminim kćerima: "Pridružujete se elitnom klubu!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Malia i Sasha dobile su simpatično pismo od Jenne i Barbare Bush.

Tjedan dana prije odlaska obitelji Obama iz Bijele kuće, Malia i Sasha dobile su simpatično pismo od Jenne i Barbare Bush, tridesetpetogodišnjih blizanki, kćeri bivšega američkog predsjednika Georgesa W. Busha, Obamina prethodnika.

Pogledaj i ovo showbuzz Urnebesan je! CIJELI SVIJET SE SMIJE! Obama imitirao svoje kćeri i oduševio!

"Prije osam godina, jedne hladne večeri u studenome upoznale smo se na stepenicama Bijele kuće. U vašim smo očima zamijetile uzbuđenje, ali i uznemirenost", prenosi u četvrtak navečer internetska stranica časopisa Time.

"U osam godina postigle ste i vidjele jako puno. Iz djevojčica ste izrasle u iznimne mlade žene, jednostavne i ženstvene.... Sada se pridružujete drugome elitnom klubu, onome nekadašnje prve američke djece. Uživajte u danima koje ćete provesti na koledžu, iako će svi znati što radite i gdje ste. Mi smo uživale", savjetuju sestre Bush, misleći pritom na mini-skandale s alkoholom i objava o tome u novinama dok su bile studentice.

Jenna i Barbara Bush odrasle su u Teksasu, a kada je njihov otac izabran za američkog presjednika 2000. završile su srednju školu.

Osamnaestgodišnja Malia Obama završila je srednju školu i prije početka studija na Harvardu iduće godine uzela je slobodnu godinu, a njezina mlađa sestra Sasha (15) je srednjoškolka. Kako ne bi mijenjala školu usred školske godine, ostatak obitelji će do daljnjega ostati u Washingtonu.(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene