Novi izgled lijepe Semi - od glave do pete!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iz domaće tvornice dolazi nova kolekcija obuće koje žene obožavaju nositi, a domaće poznate ljepotice već su isprobale novitete iz vukovarske tvornice.

Da su My Ballerinas ovog proljeća modni must have pokazala je glumica i pjevačica Sementa Rajhard koja je svoj par omiljenih ženskih cipela već nabavila. Lijepa Semi za tu je priliku pokazala i novi izgled - kraću frizuru. 

Pogledaj i ovo Katarina Baban bome luda zabava! Katarina Baban s dečkom se zabavaljala na dječjem rođendanu kod poznate kolegice i objavama sve nasmijala!

Sementa Rajhard snima prvi film: 'Učim novi jezik - mješavina bugarskog, makedonskog i srpskog'

Popularne balerinke My Ballerinas izrađene od najkvalitetnijih materijala bit će dostupne u 16 modela, različitih boja u Borovu. Za dizajn i vizualni identitet My Ballerinas zaslužne su dizajnerice Hana Ciliga i Andrea Roškar. 'Balerinke su oduvijek imale posebno mjesto u ženskom ormaru, često nepravedno zapostavljene, ali u skladu s razvojem modnih trendova koji unose ležernost i eleganciju u svakodnevno odijevanje, balerinke su postale obuća nosiva u svakoj prilici. My Ballerinas je brend za svaki dan, za stariju i mlađu ženu, cijenom pristupačan da si možete priuštiti i dva para. Dizajnirali smo cipele koje ženama jamče elegantan korak i udobnost. Želimo da se žene u My Ballerinas cipelama osjećaju posebno svaki dan', izjavila je dizajnerica Hana Ciliga. Svi se modeli balerinki mogu kupiti u Borovo prodavaonicama, a uskoro će biti dostupne i na Borovo web shopu.

'Počevši od ideje, preko proizvodnje, do kreativne kampanje, cijela kolekcija je rezultat hrvatske kvalitete, dizajna i domaćih snaga Borova. Zbog toga ova modna linija s pravom nosi titulu „dijamanta“ naše tvornice pod sloganom „My Ballerinas - my everyday diamond“, izjavila je Jasmina Matiša, direktorica marketinga i istraživanja tržišta Borova.

Najnovija kolekcija cipela samo je početak nove razvojne strategije vukovarske tvornice čiji je plan revitalizirati proizvodnju, razvijati brandove vrhunske kvalitete te razvitak ne samo Borova nego i grada Vukovara.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene