Nova suradnja

VIDEO Sementa zapjevala veliki hit s grupom 'Lines and Colours'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domaći bend 'Lines and Colours' i zvijezda 'Stelle' Sementa Rajhard zajedno su snimili novu pjesmu.

Hrvatski bend Lines and Colours koji se zadnjih dva mjeseca otkako je osnovan probija na vanjsko tržiste, a jednako uspješno žari i pali i po domaćim glazbenim ljestvicama svojom pjesmom Beautiful Addiction.

Pogledaj i ovo Sementa Rajhard i Vanja Brundula Čestitamo! Lijepa domaća glumica udala se na bajkovitoj lokaciji, fotografije s vjenčanja objavile su njezine kolegice

Pogledajte i prilog o novoj glazbenoj suradnji u današnjem prilogu inMagazina poslije Vijesti u 17h.

Halid Bešlić i Sementa Rajhard otpjevali 'Čaroliju' u finalu Stelle

Bend je ovih dana snimio spot sa zvijezdom Stelle Sementom Rajhard, mladom glumicom i pjevačicom izuzetnog talenta. Snimili su cover pjesme 'Say Something' koju u originalu izvodi Christina Aguilera i bend A Great Big World.

Do ove suradnje je doslo jer su Filip, Igor I Saša – dečki iz benda Lines and Colours - željeli napraviti neku obradu kojom će razveseliti svoje fanove te im pokazati da jednako kvalitetno mogu otpjevati svjetsku uspješnicu u svom aranžmanu.

U tom su podhvatu zeljeli suradivati sa, kako sami kažu, najboljim ženskim vokalom kod nas, pa odluka nije bila teška kada su se odlučili za Sementu koja je oduševljeno pristala na suradnju, a pjesma joj je, kaže, bliska i zbog emocija u kojima se svi mogu vrlo lako prepoznati.

U interpretaciji i snimanju videa pomogli su im varaždinski gudački kvartet te Zagrebački plesni centar na čijoj sceni i snimio video spot. Samo za snimanje naša poznata dizajnerica Matija Vujica napravila je predivnu haljinu u kojoj je Sementa zablistala, a fotografije sa snimanja potpisuje Frano Ožbolt.

Lines and Colours trenutno osvajaju i međunarodne glazbene ljestvice, pa se tako nalaze već nekoliko tjedana na solidnom 18 mjestu jedne španjolske Top 40 ljestvice na kojoj su prešišali i poznate svjetske zvijezde Miley Cyrus, Pharella Williamsa i druge.

Dečki uskoro pripremaju i novi singl, za koji će se odmah snimati i spot, a najavljuju ga za sredinu veljače.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene