I ona je kriva

Dečko joj otišao na spoj s drugom, a ona tvrdi: 'Pretjerano sam reagirala'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni par malo je skupa pa malo nije, pa je malo skupa, pa malo nije...

Pjevačica Selena Gomez priznala je da je možda pretjerano reagirala kad je čula da je njezin bivši/sadašnji dečko Justin Bieber otišao na spoj s Kendall Jenner u Parizu.

Pogledaj i ovo Selena Gomez i Hailey Bieber - 2 susret bivše i sadašnje Dvije najveće suparnice iznenadile javnost svojim neočekivanim potezom, evo zašto su Selena i Hailey glavna tema svih svjetskih medija!

Selena Gomez više ne izgleda kao nekada, a sve zbog Justina Biebera?!

22-godišnja pjevačica smatra da je možda bespotrebno vjerovala glasinama te postoji mogućnost da će Bieber dobiti svoju novu šansu kod lijepe pjevačice.

'Nije rekla da će mu se vratiti, no obično tako biva kad ponovno stupe u kontakt. Govorila je da je pretjerano reagirala te da je i ona djelomično kriva za situaciju u kojoj se nalazi pa se čini kako bi mu se ponovno mogla vratiti', rekao je izvor za Hollywood Life.

Pjevačica je ostavila Biebera, s kojim je u vezi od 2010., zbog toga što su joj dosadila njegova konstantna očijukanja s drugim djevojkama i to pred njom. Selena je utjehu pronašla u svojoj dobroj prijateljici Taylor Swift, koja joj je savjetovala da se riješi negativnih ljudi u svome životu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene