Njezin put do dive

Promjena je očita - slatkica je odrasla!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada je slatkica izrasla u talentiranu divu koja ima obožavatelje diljem svijeta.

Selena Gomez počastila je obožavatelje s dvije nove glazbene poslastice. Aktualni hit je singl 'Hands To Myself' i sexy videu koji prati pjesmu.

Pogledaj i ovo showbuzz Otišla u kliniku za odvikavanje Napadaji panike, tjeskobe, depresije: Mlada ljepotica vratila se i otkrila sve

No tu je i pjesma 'Same Old Love' koja je izašla prije nekoliko mjeseci, a sada možete čuti njezinu novu verziju u kojoj joj se pridružio reper Fetty Wap.

23-godišnja Selena Marie Gomez američka je glumica i pjevačica, a počela je glumiti kad je imala samo sedam godina u 'Barney i prijatelji'. Na audiciju za tu seriju upoznala je i Demi Lovato i tada je započelo njihovo prijateljstvo.

Selena je svoj honorar zarađivala i u reklamama, a kasnije je počela dobivati manje uloge u filmovima Spy Kids 3D i Brain Zapped, a igrala je i u TV filmu 'Walker, Texas Ranger: Trial By Fire'. Uskoro je pozivaju u seriju The Suite Life of Zack & Cody, a 2007. Selena se pojavljuje u dvije epizode druge sezone hit-serije Hannah Montana s Miley Cyrus u glavnoj ulozi, kao pop pjevačica Mikayla, najveća Montanina rivalka.

Proslavila ju je uloga Alex Russo u Emmyjem nagrađenoj Disneyevoj seriji Čarobnjaci iz Waverlyja, a neke od uloga koje su također proslavile njezino ime su 'Još jedna priča o Pepeljuzi', 'Program zaštite za princeze', 'Ramona i Beezus' i 'Monte Carlo'

Uz glumačku karijeru, Selena je gradila i onu glazbenu. Bend Selena Gomez & the Scene, kojeg je i osnovala, izdao je tri albuma: Kiss & Tell , A Year Without Rain i When the Sun Goes Down. Nakon toga surađivala je s ROCK MAFIOM i izdala četvrti album Stars Dance.

O njoj se počelo najviše pričati kada je prohodala s pjevačem Justinom Bieberom i često su puta bili proglašeni za najslađi mladi par. Nakon prekida, sve se okrenulo. Selena se slomila, šuškalo se da je bila na odvikavanju, da je bila trudna, da je pala u depresiju i puno drugih teorija.

Na kraju se ispostavilo da je razlog svemu bila bolest zbog koje je Selena morala promijeniti način života. Naime, 23-godišnja pjevačica boluje od lupusa. Lupus ili sistemski eritemski lupus jeste autoimuna bolest u kojoj imunološki sistem postaje hiperaktivan i napada normalno, zdravo tkivo.

To ju nije spriječilo da nastavi stvarati glazbene hitove.

Mlada je slatkica izrasla u talentiranu divnu koja ima obožavatelje diljem svijeta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene