'Ja bi htjela biti ta...'

Je li ovo najseksi izdanje Lane Jurčević?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlada pjevačica Lana Jurčević nakon navijačke pjesme 'Duša Hrvatska' ima i novu koju najavljuje seksi fotkom...

'Ja bi htjela biti ta, majica na tebi... Da te imam, da si moj, da me nosiš na sebi. PREMIJERA u ponedjeljak!!', najavila je pjevačica Lana Jurčević putem svojih društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević "Sretna mama, sretna beba" Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

Lana Jurčević novom pjesmom 'Duša Hrvatske' nogometne reprezentativce otpratila u Brazil

Lana je objavila pjesmu 'Duša Hrvatska' prije nego li su vaši Vatreni otišli u Brazil, a sada se izgleda malo zaokrenula stil i odlučila je igrati na seksepil. Na atraktivnoj zagrebačkoj lokaciji, u raskošnoj vili s bazenom zgodna Lana snimila je video spot za pjesmu 'Majica' koja ima sve predispozicije da postane pravi, vrući, ljetni hit. Zanosna pjevačica na jedan se dan pretvorila u ambicioznu bogatašicu koja zavodi zgodnog čistača svog bazena. ''Jednu noć samo mi je došla melodija, ustvari prva dva ta stiha... Po samom tekstu i tipu aranžmana, totalno ne tipična pjesma za mene, i super je, baš mi je bio izazov', rekla je Lana.

Na Instagramu je objavila jednu fotku iz bazena na kojoj je u fokusu ravni seksi trbuh, dok novom fotkom pere majicu na ruke i pritom izgleda apsolutno neodoljivo u bodiju boje kože. 

I dok privatno prolazi jednim od najmirnijih razdoblja priča u njenoj glazbenoj radionici i više se nego zahuktala. U glazbenom studiju radi na novim pjesmama koje ce se naći na njezinu petom studijskom albumu. Kako je bilo na snimanju spota, pogledajte u prlilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene