Hvala liječnicima!

SKORO UMRLA Slavna komičarka zbog grlobolje otišla na pregled i završila hitno na operaciji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Komičarka Sarah Silverman otišla je doktoru zbog, kaže, laganih bolova u grlu. Ubrzo se sve promijenilo!

Proslavljena komičarka Sarah Silverman posljednjih se tjedana borila za život. Naime, pogodila ju je teška bolest pa je na kraju hitno završila na operaciji, a nakon svega, kaže, shvaća da ima veliku sreću što je živa. 'Ni ne znam zašto sam išla liječniku, samo me malo boljelo grlo. Ali, ispalo je da imam luđačku verziju epiglotitisa', piše 45-godišnjakinja na svom Facebooku.

Rijetka bakterijska infekcija može biti smrtonosna pa je Sarah završila na operaciji te potom intenzivnoj njezi, spojena na respirator.

'Nisu me smjeli uspavati jer mi je tlak bio prenizak, zato su me nakljukali lijekovima taman toliko da ne osjećam bol, ali i da ne znam gdje sam. Vezali su mi ruke da si ne počupam aparate s tijela i navodno sam cijelo vrijeme pitala jesam li doživjela nesreću. Pet dana kasnije sam došla k sebi i shvatila da se ničeg ne sjećam', objasila je Sarah. Zauvijek će, kaže, biti zahvalna doktorima što su na vrijeme uočili problem te nisu olako shvatili njenu grlobolju. Da jesu, kaže, danas je više ne bi bilo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene