Talentirana emigrantica

Vukovarka koja ruši predrasude: ''Selim se u Irsku, ovdje nemam priliku''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sarah Seifert mlada je Vukovarka koja je zablistala u showu Supertalent.

Sarah Seifert ima 19 godina i dolazi iz Vukovara gdje pohađa farmaceutsku srednju školu. Talent s kojim se predstavila na Supertalentu je twerkanje. Vježba već tri godine i iako ju svi u njezinom gradu kritiziraju, nije ju briga jer, kaže, radi što voli. Trenira dva sata dnevno te ima jaku želju razbiti predrasudu o ovoj vrsti plesa.

Pogledaj i ovo Brent Ray Fraser, Sarah Seifert (FOTO: Dnevnik.hr) Što vi kažete? Mrdanje guzom ili goli slikar: Koji vas se nastup u Supertalentu više dojmio?

''Ovo je ples koji je definitivno lako uočiti u Vukovaru. Ovo je maleni grad i ljudi ponekad znaju gledati krivo na ovaj ples, ali ja se osjećam ponosno. Malo je ovoga u Hrvatskoj, a kamoli u Vukovaru. Lijepo je biti drugačiji'', kazala je Sarah koja pokušava rušiti predrasude.

''Iskreno, u početku je ovaj ples Vukovarcima bio malo šok ali sada me sve više podržavaju. Ja svojim plesom pokazujem ženstvenost. Predrasude uglavnom imaju djevojke koje su ljubomorne ili dečki koji vas ne mogu imati'', iskrena je bila rasplesana Vukovarka koju obitelj bezrezervno podržava.

Ipak, Martina Tomčić nije bila previše oduševljena točkom pa je čak i kazala kako joj to izgleda kao poziv na parenje. ''Svatko ima svoje mišljenje. O ukusima se ne raspravlja, a njezino mišljenje cijenim. Samo ne smije se zaboraviti da za ovaj ples treba jako puno truda ali i hrabrosti. Ja se nisam uvrijedila'', iskrena je bila Sarah koja je ipak svjesna da u Vukovaru i Hrvatskoj nema puno prilika za dostojanstven život pa tako i ona planira emigrirati.

''Čim završim školu selim u Irsku. Vidim se u umjetničkom poslu, a želja mi je jednog dana otvoriti svoj plesni studio. Kod nas je život težak i zato ću najprije odseliti, a potom se plesom nastaviti baviti gdje god da budem živjela'', iskrena je bila mlada talentirana plesačica.

OVDJE pogledajte nastup Severininih akrobata.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene