457834
457834
457834
457834
457834

TALENT JE NEOSPORAN Evo što danas radi Pukanićeva kći

  • , 21.11.2016., 16:34
  • Autor:
  • komentara

25-godišnja Sara krenula je očevim stopama.

 
 
 
 
Sara Pukanić (FOTO: Instagram)
Sara Pukanić (FOTO: Instagram)

Sara Pukanić, kći jedinica Ive Pukanića, posljednjih godina krenula je očevim stopama.

Talentirana 25-godišnjakinja posvetila se fotografiji i dobro izbrusila talent koji je naslijedila od oca. U kratkom roku Sara je postala jedna od najtraženijih mladih fotografkinja koja radi za domaće časopise, a nedavno je snimila i kampanju za jedne tenisce namijenjenu američkom tržištu. Neki od njezinih radova mogu se vidjeti na službenoj stranici i na Instagramu mlade umjetnice.

Ljubav prema fotografiji naslijedila je još kao djevojčica od oca Ive koji je osamdesetih godina na početku novinarske karijere snimao golišave editorijale za magazine.

Početkom prošle godine Sara je diplomirala s odličnim uspjehom na studiju novinarstva na Vernu, a uz podršku uže obitelji nedugo nako toga u bivšim prostorijama Nacionala otvorila je hostel.

Iako je vrlo mlada ostala i bez oca i bez majke, Sara nikada nije odustala od svojih snova. Tragedije koje su je zadesile, samo su joj bile dodatan poticaj da svima dokaže svoje sposobnosti.

Posljednjih dvije godine Sara je u sretnoj vezi s portugalskim fotografom Mariom Macedom u kojem je pronašla utjehu nakon životnog brodoloma.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se