448518
448518
448518
448518
448518

ZLOSTAVLJANJE, MALTRETIRANJE, ISMIJAVANJE Bivša pjevačica ET-ja uzvraća udarac

  • , 31.08.2016., 12:04
  • Autor:
  • komentara

Sara Elena Menkovska odlučila je ispričati svoju stranu priče.

 
 
 
 
Sara- Elena Menkovska (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)
Sara- Elena Menkovska (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

Nakon što je u javnost puštena reakcija Adonisa Ćulibrka u vezi otkaza pjevačice ET-ja, 26-godišnjakinja je iznijela nove detalje.

Sara Elena (FOTO: PR)

Kao razlog otkaza navodi neprofesionalan odnos, mobing, fizičko i mentalno maltretiranje, ponižavanje, vrijeđanje, ismijavanje, zadiranje u privatnost. 'Više sam problema imala s menadžericom Katarinom Kolar, suprugom Boytronica, nego s njim samim. Naime, zabranila mi je da svoju majku u javnosti držim za ruku jer je to sramota. Zabranila je našim suradnicima da me nazivaju mala ili malena jer je navodno pogrdno. Često mi je svašta branila, hvatala me za zglob ruke, branila mi govor, istresla se na meni i slično', rekla je za Story.

Sara Elena (FOTO: PR)

Podsjetimo, nakon što je Sara-Elena Menkovska otkrila da više nije pjevačica grupe ET te da je zbog svega upala u dugove, oglasio se Boytronic. Rekao je kako je Sara kršila svoje ugovorne obaveze prema grupi.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se