Kakav šok

PRIZNANJEM DOTUKLA OBOŽVATELJE: 'Loša sam u krevetu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bili smo uvjereni kako oko nje uvijek praskaju vatrometi, a kad ono potpuni šok.

Za nju kažu da je jedna od najseksepilnijih pjevačica na Balkanu, a ona je uvijek i igrala baš na tu kartu. Mlada, zgodna i izazovna, Sandra Afrika pjevačica je za kojom uzdiše dobar dio muškog dijela publike. Njezino se ime uvijek vezuje uz provokacije i izazovene fotografije, a ono je sada svoje vatrene fanove bacila u očaj samo jednom izjavom.

Pogledaj i ovo Sandra Afrika - 6 hmm... Velika turbo-folk zvijezda objavila fotke na kojima se izvija u badiću, a na stražnjici ima otiske ruku: "Čije su to šake u pitanju?"

Na Instagram profilu objavila je fotografiju uz koju je napisala 'Loša u krevetu'. Bilo je to dovoljno da izazove zabrinutost kod fanova koji je doživljavaju kao divlju i opasnu mačku. Ipak, čini se kako razloga za paniku nema, jer 'Loša u krevetu' je čini se, samo najava Sandrinog novog projekta.

I da, Sandra je demantirala sve koji su tvrdili kako je zeznula Dušana i kako neće s njim otići na maturalnu zabavu. Jasno je svim dala do znanja, 'Čisto da se zna, Na maturu idem jer sam obećala. Taj dan je rezerviran za Dušana, a oni koji pišu suprotno - lažu!'

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene